25. 11. 2021 - 09:15
Vučinić: Bosna, Srbija i Crna Gora mogu samo sanjati o onom...
907
Shares
Vučinić: Bosna, Srbija i Crna Gora mogu samo sanjati o onom što ima Hrvatska, oni to rade 25 godina

LEGENDARNI NAPADAČ ZA SPORTSKE NOVOSTI

Vučinić: Bosna, Srbija i Crna Gora mogu samo sanjati o onom što ima Hrvatska, oni to rade 25 godina

25. 11. 2021 - 09:15
0
Shares

Legendarni crnogorski napadač Mirko Vučinić rekao je u razgovoru za Sportske novosti kako je Hrvatska i dalje puno jača reprezentacija od Srbije.

Hrvatsku je posebno pratio, a smatra da u Srbiji moraju spustiti loptu pošto su i njega očigledno iznenadile najave napada na sami vrh u Kataru.

“Pogledao sam dosta utakmica i vidio jako puno dobrih stvari. Činjenica je da Hrvatska godinama ima rezultate koje ostale zemlje u regiji mogu samo sanjati. Ne mislim tu samo na Srbiju, Bosnu ili Crnu Goru, nego i dosta šire. Hrvatskoj se regija divi po mnogo čemu, ali ne samo zbog srebra u Rusiji. To što trajete već punih 25 godina. I to praktički bez ozbiljnije pauze. To je dokaz prave klase i dobrog rada, jer mnogima se dogodi veliki rezultat, ali ga nisu u stanju obraniti. Hrvatska je uvijek tu, jako blizu vrha i to je fenomenalno, posebno ako znamo da vas ima možda četiri miliona”, rekao je Vučinić za Sportske novosti.

Tvrdi da se Srbija može nositi s Hrvatskom, ali…

“Naravno, može i protiv Hrvatske, bio bi to sjajan dvoboj, volio bih ga pogledati. Dva slična stila igre, igrači koji se dobro poznaju. No, Srbi moraju biti svjesni da su još uvijek daleko iza Hrvatske. Srbija se sad digla i pokazala da može, ali tek ćemo vidjeti je li u stanju raditi ono što Hrvati rade već 25 godina, je li u stanju ostati duže vremena blizu vrha. Zato je Hrvatska još uvijek liga za sebe u našoj regiji”, dodao je Vučinić.

Vučinić je u karijeri igrao za Lecce, Romu i Juventus u Serie A.

Učitaj još novosti