24. 11. 2021 - 17:02
NOVAK NE IGRA U MELBURNU? Australian Open ne računa na...
907
Shares
NOVAK NE IGRA U MELBURNU? Australian Open ne računa na Đokovića: Ovaj DETALJ otkrio planove organizatora!

DA LI ĆE GA VAKCINACIJA KOŠTATI ODBRANE NASLOVA?!

NOVAK NE IGRA U MELBURNU? Australian Open ne računa na Đokovića: Ovaj DETALJ otkrio planove organizatora!

24. 11. 2021 - 17:02
0
Shares

Australian Open objavio je promotivni spot pred prvi grend slem sezone u Melburnu januara iduće godine. Ono što bode oči je da u njemu nema najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Naravno sve je odmah povezano sa samom vakcinacijom, pa je pitanje je da li će Novak uopće braniti titulu početkom naredne godine, s obzirom da nevakcinisani teniseri neće igrati u Melburnu.

Đoković uporno odbija da se izjasni da li je vakcinisan, pa može samo da se spekuliše o tome.

Novak je ranije istakao da se neće vakcinisati, ali je u posljednjem obraćanju po tom pitanju rekao da ne želi da priča o tome i da neće otkrtie da li se vakcinisao, pošto je bilo naznaka da jeste.

Novak bi trebalo uskoro da otkrije da li je vakcinisan ili ne, ali izgleda se Melburnu se baš i ne nadaju njegovom dolasku. U promotivnom spotu za prvi Grend slem sezone nema Novaka Đokovića.

Spot je zbog negativnih komentara obrisan i dva dana kasnije postavljen je novi. Ni na njemu nema Đokovića, a nema ga ni u kompilaciji tenisera.

Đoković je najtrofejniji teniser u istoriji Australian Opena s devet osvojenih titula. Prvu titulu osvojio je 2008. godine i od tada je neprikosnoveni vladar Australije i prvog Grend slema sezone u Melburnu.

Australian Open igra se od 17. do 30. januara 2022. godine.

Učitaj još novosti