22. 11. 2021 - 12:49
DETALJI HAOSA Sudija i igrači Marseillea bili u totalnoj...
907
Shares
DETALJI HAOSA Sudija i igrači Marseillea bili u totalnoj nevjerici kad su čuli šta je rekao spiker Lyona

LIGUE 1

DETALJI HAOSA Sudija i igrači Marseillea bili u totalnoj nevjerici kad su čuli šta je rekao spiker Lyona

22. 11. 2021 - 12:49
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Derbi Lyona i Marseillea u 14. kolu francuskog prvenstva prekinut je u drugoj minuti pri rezultatu 0:0 nakon šokantnih scena.

STRASTI SE NE SMIRUJU Vođa navijača Liona šamarao huligana koji je pogodio Pajea u glavu, ali ono što je uradio nakon toga ŠOKIRALO je apsolutno sve

Prilikom izvođenja udarca iz kuta nokautiran je Marseilleov igrač Dimitri Payet. Netko s tribina Payeta je pogodio bocom u glavu i nakon toga je derbi francuskog prvenstva prekinut.

Lyonovi Anthony Lopes i Houssem Aouar odmah su nakon toga krenuli preklinjati navijače da prestanu s takvim radnjama. Igrači Marseillea okružili su potom Payeta, a sudac je poslao igrače u svlačionicu.

tan2021-11-212111313890-830x0

Foto: AP/Tanjug

U početku se očekivalo da će se utakmica nastaviti i da će igrači izaći na teren, a publika je na stadionu u Lyonu ostala na svojim mjestima, no igrači Marseillea odbili su se vratiti.

Nikome na stadionu nije bilo jasno što se događa i hoće li se susret nastaviti, a dodatnu pomutnju je izazvao službeni spiker Lyona koji je nakon sat vremena preko razglasa objavio da će se igrači vratiti na teren. Štoviše, nogometaši Lyona su izašli na travnjak i zagrijavali su se.

U tom su trenutku igrači Marseillea bili u šoku, kao i sudac Buquet, jer im nije bilo jasno ko je donio odluku koju je spiker objavio. Buquet je ubrzo smirio goste i priopćio im je da od nastavka susreta neće biti ništa.

Mediji u Francuskoj potvrdili su da su uhapšene četiri osobe nakon ovog incidenta, među kojima je i jedan maloljetnik.

Saslušani su u policiji i sigurno je da će biti kažnjeni. Također, očekuje se da klub tim huliganima zabrani dolaske na stadion Lyona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti