21. 11. 2021 - 10:31
Atraktivna nogometašica ostavila saigračicu, pa uplovila u...
907
Shares
Atraktivna nogometašica ostavila saigračicu, pa uplovila u vezu sa zvijezdom Premier lige

Atraktivna nogometašica ostavila saigračicu, pa uplovila u vezu sa zvijezdom Premier lige

21. 11. 2021 - 10:31
0
Shares

Alishe sada ljubi Luiza

U Aston Villi su napokon jučer pobijedili i prekinuli krizu u Premier ligi, ali Douglas Luiz nije mogao da pomogne ekipi pošto je povrijeđen.

I dok je van stroja i bez nogometnih aktivnosti, Luiz itekako radi na svom ljubavnom i privatnom životu. Naime, brazilski veznjak je uplovio u vezu sa atraktivnom nogometašicom Aston Ville Alishe Lehmann.


Ovaj 23-godišnji nogometaš i olimpijski prvak s Brazilom podijelio je na Instagramu video na kojem se ljubi sa godinu dana mlađom Alishom, s kojom je u strastvenoj vezi i to više niko od njih ne krije.

Alisha Lehmann izazvala je senzaciju na U19 Evropskom prvenstvu za žene 2018. i potpisala je s West Hamom, ali sada se pokušava probiti u Aston Villi koja je šesta na tabheli ženske Premier lige. Osim toga, zvijezda je i na društvenim mrežama, o čemu svjedoči i više od 5 miliona pratitelja koje ima na svom Instagram profilu.


Magnet je za brendove i na najbolji način iskorištava njihov imidž na internetu. Interesantno da je prije Luiza bila sa svojom saigračicom iz reprezentacije Ramonom Bachmann, koja je devet godina starija od nje i koja igra za PSG.

 

Bili su zajedno tri godine, a oboje su živjeli u Engleskoj zbog Bachmannovog boravka u Chelseaju.

"Ramona i ja smo odlučili krenuti različitim putevima u životu, zajedno smo donijeli odluku. Želim se zahvaliti Ramoni na tri godine pune ljubavi i na svim uspomenama koje smo uspjeli stvoriti zajedno. Jako je cijenim i mi ćemo nastavite biti prijatelji i saigrači, naravno. Hvala vam na nezaboravnom provodu", napisala je ranije kada je javno otkrila raskid sa svojom bivšom djevojkom.

 

Slike pogledajte OVDJE i OVDJE

Učitaj još novosti