21. 11. 2021 - 10:17
XAVI DEMANTOVAO NAVODE: Otkrio pravu istinu o Agueru
907
Shares
XAVI DEMANTOVAO NAVODE: Otkrio pravu istinu o Agueru

XAVI DEMANTOVAO NAVODE: Otkrio pravu istinu o Agueru

21. 11. 2021 - 10:17
0
Shares

Nekoliko sati uoči gradskog derbija pojavila se vijest da će Sergio Aguero u sedmici pred nama saopštiti kako se oprašta od fudbala zbog problema sa srcem.


Iskusnom argentinskom napadaču problemi sa srcem su dijagnosticirani tokom utakmice protiv Alavesa. Nakon testova mu je proporučena pauza od najmanje tri mjeseca.


Nakon susreta s Espanyolom Xavi je otkrio kako zapravo stvari stoje te je demantovao vijesti o Aguerovom odlasku u penziju.

"Razgovarao sam s njim prije nekoliko dana i ne znam ništa o odlasku u penziju. Ta vijest nije tačna", poručio je novi strateg Barcelone.

Za Kuna avantura na Nou Campu ide s goreg na gore jer imao višesedmičnu pauzu zbog povrede lista pa je tako uspio upisati svega četiri nastupa i postići jedan gol.

Iskusni napadač ovog je ljeta pojačao Barcelonu kada je došao kao slobodan igrač iz Manchester Cityja, a upravo je u engleskom klubu Aguero najduže igrao i ostavio najveći trag.

Prije Cityja igrao je pet godina u Atletico Madridu, a karijeru je počeo u argentinskom Independienteu. Obzirom na sjajnu tehniku i osjećaj za gol nema sumnje da se radi o jednom od najboljih napadača svoje generacije.

Učitaj još novosti