09. 11. 2021 - 21:14
KO SU ZAPRAVO JOKIĆEVA BRAĆA Jedan gađao malog Nikolu noževima...
907
Shares
KO SU ZAPRAVO JOKIĆEVA BRAĆA Jedan gađao malog Nikolu noževima i davio djevojku, a drugi je MMA mašina

SAD

KO SU ZAPRAVO JOKIĆEVA BRAĆA Jedan gađao malog Nikolu noževima i davio djevojku, a drugi je MMA mašina

09. 11. 2021 - 21:14
0
Shares

Strahinja i Nemanja, braća Nikole Jokića, ponovo su u centru pažnje. Njih dvojica su napravili Tviter nalog kako bi nastavili čitavu svađu nakon što je Joker u ponedjeljak uveče odgurnuo Markifa Morisa i pokrenuo lavinu.

Nikola je nakon prljavog udarca Morisa uzvratio tako što ga je udario s leđa, na šta se oglasio i njegov brat, takođe poznat po prljavoj igri, Markus Moris, koji je u tvitu izazvao reakciju Strahinje i Nemanje.

Ko su braća Nikole Jokića?

- Oni su pogrešni momci sa kojima biste željeli da se zakačite - kroz šalu je rekao tadašnji Nikolin saigrač iz Denvera, Italijan Danilo Galinari.

Tviter je nekoliko puta gorio zbog njihovih reakcija na tribinama, jer su prilično burno reagovali na svaki faul nad bratom Nikolom.

Jokiću braća od malih nogu čuvaju leđa, a on je često i sam govorio kako je očvrsnuo uz njih još kao dete i najmlađi u porodici. Oni su posebno osjetljivi na to kada neko napadne Nikolu i odmah skaču u njegovu zaštitu. Tako je svojevremeno bilo i prije nekoliko sezona na meču sa Vašingtonom, kada su se zaletjeli s tribina na Bobija Portisa i Džordana Mekrea dok su ulazili u tunel. Strahinja se jednom tako zaletio na sudiju nakon jedne odluke na štetu Nikole Jokića, a Nemanja je imao svoj ispad tokom mundijala u Kini, nakon što su sudije isključile Nikolu, kada su ga jedva obuzdali pored terena, piše Telegraf.

Sve to je zaključeno i krajem prošle sezone kada su imali i svađu sa Devinom Bukerom jer se prva zvijezda Finiksa unosila Nikoli u facu. Priča je završena isključenjem Jokića, a braću su se jedva obuzdala da ne uđu na teren.

nemanja-jokic-830x0

Foto: Tvitter.com/steve13hess

Stariji brat Strahinja je imao neslavne momente zbog kojih je krajem 2019. godine došao u epicentar američkih medija.

Uhapšen zbog napada na djevojku, koju je davio i prema pisanju medija u Americi, "prijetio joj da će je daviti do spavanja".

strahinja-jokic-nikola-jokic-brat-830x0

Njegov otac Branislav otkrio je da je u pitanju bila bračna rasprava, a američki mediji su uspjeli da saznaju i razlog svađe i napada Strahinje Jokića na ženu.

Naime, kako je preneo Njujork Post, Strahinja je napravio incident kada su u stanu bili samo on i njegova devojka. Do svađe je došlo kada je on želio da sazna sve o ljubavnoj prošlosti svoje izabranice.

strahinja-jokic-830x0

Želio je od nje da sazna s kim je sve bila prije njega, što je ona odbijala da kaže. Kada mu je otkrila, njemu se odgovor nije svidjelo i nasrnuo je na nju.

Navodili su da je obučen za tjelohranitelja, da je savladao i brojne borilačke veštine. On redovno trenira MMA u lokalnoj teretani, a vlasnik je u februaru 2017. rekao da braća Jokić na treninge dolaze najmanje pet puta sedmično.

strahinja-jokic-1-830x0

Kako je je Nemanja Jokić opisao, Strahinja je u jednom momentu maltretirao Jokića tako što mu je bacao noževe oko glave. To mu je bila kazna jer nije htio da se popne na drvo tokom piknika.

Kao što je i pomenuto, i srednji Jokićev brat, Nemanja, neko je ko voli MMA i rad u teretani.

Inače, Nemanja Jokić je tri sezone ulazio sa klupe u koledž ekipi Detroit Mersi, potom su uslijedile selidbe na druge manje atraktivne košarkaške destinacije, gdje baš i nije imao čime da se pohvali. Jednostavno, nije bio dovoljno "zagrijan" za košarku.

- Pravio sam greške. Kada sam bio mlad, košarka mi nije bila prioritet broj jedan. Izlasci, žurke, opijanje, djevojke, to su mi bile glavne preokupacije. Sam sam donosio odluke tipa "neću ili hoću da treniram - ispričao je Nemanja jednom Amerikancima.

I pored nešto slobodnijeg ponašanja, Nikola je više puta naglašavao da mu ne bi bilo lako da mu porodica nije sa njim u Denveru.

- Zato postoji porodica. Braća su uvijek tu da me pohvale kada sam dobar i da me kritikuju za pogrešne poteze. Svađa je ponekad dobra. Pomaže mi da postanem bolji igrač, da postanem bolji čovjek. A to je sve što želim - kazao je još tada Nikola, podsjeća Telegraf.

Učitaj još novosti