01. 11. 2021 - 08:31
DJELUJE ZAISTA NESTVARNO Ovako nakon 19 godina u NBA-u...
907
Shares
DJELUJE ZAISTA NESTVARNO Ovako nakon 19 godina u NBA-u zakucava LeBron James

NBA

DJELUJE ZAISTA NESTVARNO Ovako nakon 19 godina u NBA-u zakucava LeBron James

01. 11. 2021 - 08:31
0
Shares

LeBron James jedan je od najboljih košarkaša svih vremena, a svoju košarkašku čaroliju pokazao je i u noći s nedjelje na ponedjeljak.

JAAOOOOOOO JE LI ON UOPĆE S OVE PLANETE? Pogledajte spektakularnu tricu Luke Dončića u pobjedi Dallasa nad Kingsima

Njegovi Lakersi pobijedili su Houston Rocketse 95:85, a James je u 35 minuta provedenih na terenu zabio 15 poena te na to dodao osam asistencija i sedam skokova.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SAŽETAK UTAKMICE

Kristijan Golubović potpuno van sebe: Nije se rodio onaj ko bi se našao sa mnom oči u oči, a da se nije uplašio za sebe, za život, za porodicu

Nakon utakmice se najviše priča o akciji Lakersa iz druge četvrtine u kojoj je James pokazao da ni to što mu je ovo već 19 sezona u NBA-u ne znači apsolutno ništa.

36-godišnji James dobio je loptu i povukao kontranapad za koji se ispostavilo da će biti najbolji na utakmici. Pretrčao je rookieja Jalena Greena i bez gledanja zakucao dok je bio košu okrenut leđima. Ovim potezom bacio je komentatore utakmice u delirij.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ZAKUCAVANJE LEBRONA

"Uspio je! Kralj zakucavanja! Kažeš da mu je ovo 19. sezona?", rekao je jedan od komentatora ushićen nakon koša, a drugi se kasnije nadovezao: 

"Pogledaj loptu kojom je uposlen, sjajna je! Ali gledaj LeBrona, kako se odlučio završiti akciju. Nakon 19 godina u NBA-u i dalje ima ono što je potrebno za ovakve poteze!"

Učitaj još novosti