25. 10. 2021 - 10:00
Guizzepe Meazza u transu nakon gola Edina Džeke: Svi u jedan...
907
Shares
Guizzepe Meazza u transu nakon gola Edina Džeke: Svi u jedan glas skandirali su njegovo ime

Seria A

Guizzepe Meazza u transu nakon gola Edina Džeke: Svi u jedan glas skandirali su njegovo ime

25. 10. 2021 - 10:00
0
Shares

U centru pažnje sinoćnje utakmice ponovo je bio bh. reprezentativac Edin Džeko koji je ponovo uspio da zatrese protivničku mrežu i pokaže da se nalazi u fantastičnoj formi.

Naime, Inter je do prednosti stigao u 17. minuti kada je Calhanoglu fantastičnim udarcem pogodio prečku, a na pravom mjestu bio je Džeko koji je odbijenu loptu poslao u mrežu Stare dame.

Nakon gola Dijamanta tribine na stadionu Meazza su eksplodirale, a navijači Intera su s oduševljenjem skandirali ime Edina Džeke.

Jedan od novinara portala "433" bio je na licu mjesta i objavio je nekoliko storyja na Instagramu sa sinoćnje utakmice, te je i sam skandirao Džekino ime nakon što je postigao pogodak za 1:0.

Dijamant od dolaska u Inter igra zaista u nevjerovatnoj formi, te je na devet mečeva u Seriji A već zabio sedam golova koliko je zabio u cijeloj prošloj sezoni u dresu Rome.

Također, Džeko je dodao i jedan gol u dosadašnjem dijelu Lige prvaka. Forma našeg kapitena može itekako da raduje selektora Ivayla Peteva pred odlučujuće utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Video pogledajte OVDJE

Učitaj još novosti