25. 10. 2021 - 09:48
Koemanova supruga nije mogla da vjeruje šta se dešava,...
907
Shares
Koemanova supruga nije mogla da vjeruje šta se dešava, navijači nogama udarali njegov automobil

Spanska liga

Koemanova supruga nije mogla da vjeruje šta se dešava, navijači nogama udarali njegov automobil

25. 10. 2021 - 09:48
0
Shares

Barcelona je jučer pred svojim navijačima poražena u El Clasicu od Real Madrida sa 2:1 što je izazvalo veliko nezadovoljstvo kod najvatrenijih navijača katalonskog kluba.

Oni su već neko vrijeme nezadovoljni Koemanovim rezultatima i traže njegov odlazak iz kluba, ali on ne želi da podnese ostavku.

Nizozemski stručnjak očito čeka da mu klub uruči otkaz zbog čega bi dobio čak 12 miliona eura odštete. Barcelona ove sezone igra zaista očajno, a poraz od najvećeg rivala je nešto što navijači ne praštaju.

Najvatreniji navijači Barcelone sinoć su ispred stadiona čekali Koemana, a kada se on pojavio na kapiji sa svojim automobilom nastao je pravi haos.

Navijači su ga opkolili i zasuli raznim uvredama i tražili da napusti klub. Neki od njih su zaista pretjerali jer su počeli nogama udarati Koemanov automobil nakon čega je on "udario po gasu".

U automobilu je bila i njegova supruga koja je bila vidno šokirana s onim što se dešavalo. Nakon svega oglasila se i Barcelona, a iz kluba su osudili ovakvo ponašanje navijača.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, stajati, automobil, cesta i ulica

Image

Učitaj još novosti