24. 10. 2021 - 19:44
PUKLA NEVIĐENA BRUKA NA OLD TRAFFORDU: Reakcija Sir Alexa...
907
Shares
PUKLA NEVIĐENA BRUKA NA OLD TRAFFORDU: Reakcija Sir Alexa nakon petog gola savršeno oslikava Unitedovu BLAMAŽU

PUKLA NEVIĐENA BRUKA NA OLD TRAFFORDU: Reakcija Sir Alexa nakon petog gola savršeno oslikava Unitedovu BLAMAŽU

24. 10. 2021 - 19:44
0
Shares

U najvećem derbiju engleskog nogometa Liverpool je na Old Traffordu deklasirao Manchester United 5:0.

Očajni Ronaldo zgrozio je sve: Zar se ovako ponaša veliki fudbaler? SRAMOTNO (VIDEO)

‘Redsi‘ su nakon prvih 45 minuta vodili protiv domaćina 4:0. Već nakon pet minuta igre u nastavku, Mohamed Salah je još jednom pogodio. Ovo je Egipćaninu bio gol kojim je kompletirao hat-trick.

Veliku katastrofu Uniteda najavio je Naby Keita koji je u 5. minuti pogodio na dodavanje Salaha. Osam minuta kasnije Diogo Jota zabija gol poslije dodavanja Alexander-Arnolda.

Potom je asistent kod prvog gola, Salah i sam pogodio u 38. minuti. Za njegov gol je asistirao Keita, pa se tako Gvinejac odužio Egipćaninu za asistenciju iz 5. minute.

Unitedova zadnja linija imala je katastrofalno poluvrijeme, a u završnici je Salah pogodio za 4:0. Egipćanin je ispisao povijest, postavši prvi nogometaš ‘Redsa‘ koji je zabio gol na tri vezana gostovanja protiv najvećeg Liverpoolovog rivala, Manchester Uniteda.

Cristiano Ronaldo je izgubio živce nakon jednog duela s Curtisom Jonesom i nastala je velika gužva, a Portugalac je na kraju dobio samo žuti karton. Više pogledajte OVDJE.

Paul Pogba je dobio direktan crveni karton u 60. minuti. ‘Redsi‘ su do kraja susreta imali igrača više i dojam je da su i ostao je dojam kako su mogli zabiti i više od pet golova.…

Režiser prenosa je zabilježio reakciju Sir Alex Fergusona nakon petog gola Liverpoola iz 50. minute, a nju zaista nije potrebno dodatno komentarisati. Više pogledajte OVDJE.

 

Učitaj još novosti