24. 10. 2021 - 15:59
DRAMA U SVLAČIONICI REALA PRED EL CLASICO Modrić je bijesan,...
907
Shares
DRAMA U SVLAČIONICI REALA PRED EL CLASICO Modrić je bijesan, spominje se čak i odlazak iz Reala

PRIMERA

DRAMA U SVLAČIONICI REALA PRED EL CLASICO Modrić je bijesan, spominje se čak i odlazak iz Reala

24. 10. 2021 - 15:59
0
Shares

Bit će ovo prvi El Clasico sezone i prvi nakon odlaska Lionela Messija iz Barcelone. Iako bez najvećih svjetskih zvijezda, očekuje nas istinski spektakl.

Obje momčadi ove sezone igraju toplo-hladno. Posebice Barca, čiji je ulazak u sezonu bio katastrofalan. Dva teška poraza na otvaranju Lige prvaka i očajno otvaranje La Lige, doveli su do toga da Ronald Koeman pleše na rubu otkaza. No, gledajući posljednje nastupe Barcelone, na krilima mladog Fatija i Gavija, Barca se pomalo diže i bit će jako zanimljivo vidjeti što može protiv Reala.

S druge strane, Kraljevi, premda ne igraju najbolje, na iskustvo, rutinu, mišiće te na račun nevjerovatnog Karima Benzeme, skupljaju bodove i današnja pobjeda bi ih odvela na vrh tabele. S eventualna tri boda Real bi se na vrhu izjednačio sa Sociedadom, ali Baski imaju utakmicu više.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Ipak, nije sve tako bajno u kraljevskoj svlačionici. El Nacional piše da je uoči velikog derbija došlo do potresa u momčadi Reala, a glavni akter priče je Luka Modrić.

Naime, Carlo Ancelotti od početka sezone dozira nastupe hrvatskog kapitena svjestan da 36-godišnji veznjak više ne može iz utakmice u utakmicu držati tempo koji je neophodan za susrete ovakve razine nogometa. No, prema pisanju El Nacionala, Luka Modrić je ljut zbog toga i čak se spominje mogućnost da napusti Real.

Isti izvor piše kako Modrić smatra da mu prečeste pauze više štete nego koriste i to je jasno rekao Ancelottiju. Sve je to došlo do ušiju gazde Reala Florentina Pereza koji se nema namjeru petljati u odluke Ancelottija, čak i ako to znači da Modrić zatraži transfer.

Učitaj još novosti