23. 10. 2021 - 11:23
JEDAN OD NAJBOLJIH TRENERA SVIJETA, poznato ko će zamijeniti ...
907
Shares
JEDAN OD NAJBOLJIH TRENERA SVIJETA, poznato ko će zamijeniti  Solskajera: Na Old Traffordu već izabrali nasljednika

JEDAN OD NAJBOLJIH TRENERA SVIJETA, poznato ko će zamijeniti Solskajera: Na Old Traffordu već izabrali nasljednika

23. 10. 2021 - 11:23
0
Shares

Cristiano Ronaldo je spasio Ole Gunnara Solskajera otkaza na klupi Manchester Uniteda.

Solskjaer na raspolaganju ima zaista odličan tim, ali ne uspjeva pronaći pravi balans i igru u skladu s očekivanjima zbog čega se često špekuliše o njegovom otkazu.

Iako ima podršku igrača realnost je da se norveškom treneru dobro drma stolica na Old Traffordu i mogući otkaz ne treba odbaciti.

Daily Star danas piše kako su u Manchester Unitedu već izabrali mogućeg nasljednika. U pitanju je Antonio Conte.

Conte je jedan od najboljih slobodnih trenera na svijetu. Ima čvrstu ruku, zna uvesti red u tim i držati disciplinu, sve to što je možda i potrebno Crvenim đavolima u ovom trenutku.

Italijan se već ranije dokazao u Premiershipu gdje je s Chelseajeam bio prvak te osvojio FA Cup i ne bi imao problema sa adaptiranjem.

Conte je itekako ambiciozan trener, uvijek zahtjeva konkuretan i igrački kvalitetan tim što bi sigurno dobio na Old Traffordu.

Ipak, Solskajer će preživjeti još neko vrijeme i to zahvaljujući Cristianu Ronaldu koji je zabio za pobjedu nad Atalantom u Ligi prvaka.

Crveni đavoli u nedjelju igraju protiv Liverpoola, u slučaju izostanka pozitivnog rezultata otkaz Solskajeru ne bi bio iznenađenje.

Učitaj još novosti