19. 10. 2021 - 09:20
OGLASILA SE GLUMICA S KOJOM JE ICARDI PREVARIO ŽENU: "Pa tek...
907
Shares
OGLASILA SE  GLUMICA S KOJOM JE ICARDI PREVARIO ŽENU:

Afera

OGLASILA SE GLUMICA S KOJOM JE ICARDI PREVARIO ŽENU: "Pa tek sam izašla..."

19. 10. 2021 - 09:20
0
Shares

Wanda je u subotu naveče objavila stoy na Instagramu koje je mnoge iznenadio i bilo je jasno da nešto nije u redu između nje i Icardija.

"Još jedna porodica koju si uništio zbog ku*ve", napisala je Wanda i potom je izbrisala sve fotografije s Icardijem koje je objavila u posljednje vrijeme.

Wanda je potom s djecom otputovala u Milano, ali za njom je došao i Icardi koji je dobio dozvolu od PSG-a da propusti nekoliko treninga, a iz kluba su naveli da je to zbog porodičnih razloga.

Iako je Icardi objavio iste noći fotografiju s Wandom čini se da stvari između njih još uvijek nisu baš najbolje. Jučer su procurile i poruke koje je Icardi dobio od argentinske glumice Chine Suarez koja se također našla u centru skandala.

Međutim, poruke su pokazale da se Icardi s ovom glumicom nikada nije ni upoznao, te da mu je ona slala nekoliko poruka i da je ostalo na tome.

"Voljela bih vas upoznati u nekom baru u dijelu svijeta gdje vas niko ne poznaje", navodno je Suarez napisala Icardiju, ali razmjena poruka nije otišla predaleko i sve je ostalo na tome.

Nakon svega odlučila se oglasiti i China Suarez koja je poručila da uopšte i ne poznaje Icardija i Wandu, te da joj nije jasno otkud ona u svoj toj priči.

"Nemam pojma odakle je sve ovo došlo. Pa, ja ih čak i ne poznajem. I ja sama sam tek izašla iz dugogodišnje veze i nisam imala vremena da se bavim takvim stvarima"

Učitaj još novosti