19. 10. 2021 - 08:38
TELENOVELA SE NASTAVLJA Novi detalji Ikardijeve DRAME: Vanda...
907
Shares
TELENOVELA SE NASTAVLJA Novi detalji Ikardijeve DRAME: Vanda unajmila PRIVATNOG DETEKTIVA da prati Maura, a onda je uslijedilo OVO

Afera

TELENOVELA SE NASTAVLJA Novi detalji Ikardijeve DRAME: Vanda unajmila PRIVATNOG DETEKTIVA da prati Maura, a onda je uslijedilo OVO

19. 10. 2021 - 08:38
0
Shares

Navodna Maurova preljuba sa argentinskom glumicom bila je "kap koja je prelila čašu" pa je bombastična Vanda na društvenim mrežama napravila haos.

Postavila je na Instagram storiju rečenicu koja je podigla veliku buru, izbrisala većinu fotografija sa Maurom i skinula prsten - bar sudeći prema najnovijim fotkama na ovoj društvenoj mreži.

Izgleda da se ova ljubavna drama završava onako kako je i počela - preljubom!

Vanda Ikardi, Mauro Ikardi

A dok ovoj sapunici ne dođe konačan kraj, ljubitelji tračeva iz života poznatih imaju šta da čitaju i o čemu da raspravljaju.

Sada su isplivali i najnoviji detalji skandala o kojem bruji planeta.

Naime, kako prenose svjetski mediji, a među njima i portal "Yardbarker", Vanda je unajmila privatnog detektiva koji je neko vrijeme partio Maurovo kretanje.

On njega je i dobila informacije da se nešto dešava, hakovala je telefon svog muža i tamo pronašla kompromitujuće poruke.

Argentinskih mediji došli su navodno u posjed istih, vjerovatno preko Vande, a portal "LAM" tvrdi da je Maurova ljubavnica lijepa glumica Marija Eugenija Suarez, poznata pod pseudonimom Čina.

Kako se dalje navodi, ona je Ikardiju slala izazovne poruke u kojem je izražavala želju da odu negdje gdje ga niko ne poznaje.

Učitaj još novosti