19. 10. 2021 - 08:33
Nogometaš kojeg se Barcelona želi riješiti: Ne vidim se u...
907
Shares
Nogometaš kojeg se Barcelona želi riješiti: Ne vidim se u drugom klubu

Transfer groznica

Nogometaš kojeg se Barcelona želi riješiti: Ne vidim se u drugom klubu

19. 10. 2021 - 08:33
0
Shares

U  intervjuu za Mundo Deportivo otkrio je da je plakao na sastanku s Barceloninim predsjednikom Joanom Laportom ovog ljeta.

Na Umtitija, 27-godišnjeg francuskog braniča, trener Ronald Koeman ne računa. Barcelona ga se želi riješiti, ali je on uspio nagovoriti Laportu da ostane u klubu. 
"Ne pričam puno, ali kada nešto kažem, onda to kažem iz srca. Plakao sam na sastanku s predsjednikom. To je za mene bio važan razgovor i predsjednik je morao vidjeti koliko želim pomoći klubu i momčadi. Samo sam mu to htio reći. Rekao mi je da se moram truditi i tako izboriti za minutažu kod Koemana. Od prvog dana sam pokazao da sam veliki radnik, da volim ovaj klub, a na kraju se sve promijenilo. Sve. Osjećam se usamljeno", izjavio je Umtiti.

"Ne vjerujem da je netko iz kluba rekao Koemanu da me ne koristi. Mislim da on samostalno donosi odluke. Možda mu netko i nešto kaže, ali na kraju je on taj koji odlučuje."

Umtiti, svjetski prvak s Francuskom iz 2018. godine, ove sezone nije odigrao nijednu minutu. Barcelona ga u siječnju želi poslati na posudbu ili prodati, a on tvrdi da je potpuno spreman za igru i da i dalje čeka priliku.

 

Učitaj još novosti