17. 10. 2021 - 23:13
Wanda ostavlila slavnog fudbalera zbog Icardija, a sada joj se...
907
Shares
Wanda ostavlila slavnog fudbalera zbog Icardija, a sada joj se brak umalo RASPAO ZBOG PRELJUBE! VELIKI PREOKRET U SAPUNICI IZNENADIO SVE

ITALIJA

Wanda ostavlila slavnog fudbalera zbog Icardija, a sada joj se brak umalo RASPAO ZBOG PRELJUBE! VELIKI PREOKRET U SAPUNICI IZNENADIO SVE

17. 10. 2021 - 23:13
0
Shares

Raskid Wande Nare i Maura Icardija je danas cijeli dan top tema u brojnim medijima, ali čini se da to neće predugo potrajati.

JEDNA JE OD NAJLJEPŠIH ŽENA U SVIJETU FUDBALA I U CENTRU SKANDALA Ali znate li kako je Wanda prije izgledala? (VIDEO)

Naime, sjajni napadač čini se da se je uspio pomiriti sa svojom lijepom suprugom i menadžericom.

Wanda je nakon saznanja za Icardijevu prevaru u nedjelju ujutru zajedno sa djecom otputovala u Milano, javili su brojni mediji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Očajni Argentinac nije imao snage da obavi trening u nedjelju pa su mu u PSG-u dopustili da propusti pripreme za meč Lige prvaka protiv Leipziga.

Slobodno vrijeme Icardi je iskoristio da odleti do Milana te izgladi odnos s Wandom u čemu je i uspio.

Kako to obično biva u današnje vrijeme uslijedila je objava zajedničke fotografije na Instagramu kako Icardi leži u Wandinom naručju. To pogledajte OVDJE.

"Sretan Dan majki", objavio je Icardi u opisu nekoliko zajedničkih fotografija i to na dan kada se u Argentini obilježava Dan majki.

Podsjećamo, Wanda i Mauro su u braku od 2014. godine. Zajedno imaju dvoje djece. Kontorverzni model ima još troje djece iz prethodnog braka s bivšim Icardijevim velikim prijateljem Maxijem Lopezom.

Sjajni napadač je suprugu prevario sa glumicom Marijom Eugenijom Suarez, ali je Wanda izgleda odlučila da oprosti svom mužu.

Učitaj još novosti