16. 10. 2021 - 10:54
Šef Fiorentine zbog Vlahovića mijenja nogometna pravila: "OVO...
907
Shares
Šef Fiorentine zbog Vlahovića mijenja nogometna pravila:

Nužne promjene

Šef Fiorentine zbog Vlahovića mijenja nogometna pravila: "OVO VIŠE NEMA SMISLA"

16. 10. 2021 - 10:54
0
Shares

Italijansko-američki biznismen je tu temu potegnuo zbog slučaja Dušana Vlahovića koji je nakon sjajne prošle i ove sezone postao jedan od najtraženijih igrača u Europi. Fantastični 21-godišnji srpski napadač zabio je prošle sezone 21 gol u svim natjecanjima za Fiorentinu, a ove je u osam utakmica upisao šest golova, da bi prošlog tjedna za Srbiju zabio tri gola u dvije utakmice.

Vlahovića Juventus želi već na zimu, Fiorentina traži 90 milijuna eura, a javio se i Liverpool koji vidi Srbina kao idealan dodatak ionako moćnoj Kloppovoj momčadi. Vlahović je na kraju prošle sezone pregovarao o produženju ugovora koji mu traje do 2023. godine. Comisso mu je navodno nudio čak sedam milijuna eura godišnje plaće, ali je Vlahović sve odbio nakon što je čuo da ga žele najveći klubovi.

Fiorentina je sad u opasnosti da sljedećeg ljeta, godinu dana prije isteka ugovora, ostane bez Vlahovića za znatno manji iznos od onoga koji bi željela, a uz provizije agentima, zaradila bi vrlo malo.

To što agenti rade nije normalno
"Nešto se u nogometu mora mijenjati jer su klubovi postali nemoćni pred zahtjevima igrača, a osobito menadžera. Mi smo mu dali sve. Priliku da bude glavni napadač, da vodi momčad i on je briljirao. Sad traži puno veću plaću i meni to nije normalno. Ne mogu se potpisivati petogodišnji ugovori koji zapravo nisu petogodišnji jer se već nakon dvije ili tri godine počne pregovarati o novome jer igračima porastu apetiti. Ne mogu igrači tražiti drugi ugovor samo jer žele više novca. Nikad nisam imao slučaj da mi je nogometaš došao i rekao da bi želio manji ugovor jer nije dobro igrao prošle sezone", rekao je Comisso.

Učitaj još novosti