13. 10. 2021 - 13:15
Bajić: Skupo ćemo prodati kožu
907
Shares
Bajić: Skupo ćemo prodati kožu

TRENER IGOSA

Bajić: Skupo ćemo prodati kožu

13. 10. 2021 - 13:15
0
Shares

Bez obzira na to što je Galatasaraj favorit u ovom meču, pokušaćemo skupo da prodamo kožu. Biće sigurno teško, ali moramo da vjeruje-mo u sebe, rekao je Dragan Bajić, trener KK Igoeka, pred današnji meč 2. kola Grupe E FIBA Lige šampiona.

Košarkaši Igokee odlično su ušli u novu sezonu i nastavili su sa sjajnim partijama koje su ih krasile prošle godine. Priliku za četvrtu pobjedu u novoj sezoni će imati danas protiv turskog velikana u eli-tnom FIBA takmičenju. "Igosi" su, između ostalog, bili najprijatnije iznenađenje Lige šampiona i po-bjednički su počeli, pošto su na startu grupne faze bili bolji od PAOK-a.

"Očekuje nas još jedan meč u Ligi šampiona, gdje nam u goste dolazi jedno veliko ime kao što je Ga-latasaraj. Velika je čast za naš klub da ugostimo je-dnu takvu ekipu", rekao je Bajić.

Trener Igokee je imao samo riječi hvale za današ-njeg rivala, koji je poput njih u prva četiri meča ove sezone ostvario tri pobjede. Ono što je posebno zanimljivo je da je Galatasaraj veoma efikasan i zasad ima prosjek od 98 poena po meču.

"Galatasaraj je u sezonu ušao sigurno s velikim am-bicijama gledajući roster koji imaju na raspolaganju. Tim je sastavljen od jako kvalitetnih igrača na svim pozicijama. S pravom na svaki meč ulaze da daju po 100 poena, jer imaju kvalitet za tako nešto", izjavio je Bajić i nastavio:

"Uz to su i defanzivno jako agresivni i u dobrom su kontaktu. Mi smo imali težak i iscrpljujući meč za vikend (pobjeda protiv Crvene zvezde) i sigurno smo dosta potrošeni. Pokušali smo se što bolje odmoriti i spremiti. Bez obzira na to što je Galatasaraj favorit u ovim meču, pokušaćemo skupo da prodamo kožu. Biće sigurno teško, ali moramo da vjerujemo u sebe. Pozvao bih publiku da dođe i da nas podrži u još jednom evropskom okršaju."

Meč u Laktašima igra se s početkom od 18.30.

Učitaj još novosti