13. 10. 2021 - 07:54
IZ SRBIJE KMEČE NA SAV GLAS - NA UDARU SMO ALBANSKIH HULIGANA!...
907
Shares
IZ SRBIJE KMEČE NA SAV GLAS - NA UDARU SMO ALBANSKIH HULIGANA! Tokom meča s Poljskom navijači VRIJEĐALI i našu zemlju! Hoće li UEFA konačno REAGOVATI?!

KVALIFIKACIJE ZA SP

IZ SRBIJE KMEČE NA SAV GLAS - NA UDARU SMO ALBANSKIH HULIGANA! Tokom meča s Poljskom navijači VRIJEĐALI i našu zemlju! Hoće li UEFA konačno REAGOVATI?!

13. 10. 2021 - 07:54
0
Shares

Srbija se ponovo našla na udaru albanskih huligana, kukaju na sav glas tamošnji tabloidi ovog jutra.

SKANDAL U TIRANI Albanski navijači prekinuli utakmicu: Nakon primljenog gola zasusli svim i svačim Poljake

Tokom meča Albanije i Poljske u Tirani domaći navijači su se svim silama potrudili da ovaj duel protekne u potpunoj sjenci, piše Kurir.

2752085-profimedia0637799420-ff

FOTO: PROFIMEDIA

U prvom planu su, naravno, bila dešavanja na tribinama. Razne zastave i transparenti vijorili su se tokom meča na kojem su "deblji kraj" izvukli gostujući fudbaleri koji su u jednom trenutku bili i napadnuti!

Huligani su na sve načine obilježili meč kvalifikacija za SP u Kataru 2022. godine, i još prije početka su "nagovijestili" da ovo neće biti "obična" fudbalska predstava.

Prvo je uslijedio sukob sa pristalicama Poljske ispred stadiona, a sa žestokim obračunima nastavljeno je i po prvom sudijskom zvižduku.

Ono što je posebno "updalao u oči" jeste zastava na kojoj je ispisano "FCK SRB", te huligani nisu ni ovaj put propustili priliku da izvrijeđaju Srbiju, piše pomenuti tabloid.

2752081-profimedia0637786744-ff

FOTO: PROFIMEDIA

Dalje konstatuju da sada samo ostaje da se vidi da li će UEFA konačno reagovati na ovo skandalozno ponašanje albanskih navijača koje ni ovog puta albanski fudbalski savez nije uspio da stavi pod kontrolu!

Ipak, moramo se zapitati šta bude kada oni nekog vrijeđaju, napadaju, omalovažavaju. Sjetimo se samo duela s Marakane između Srbije i BiH i sve će vam biti jasno. Nisu baš uvijek žrtve, zar ne?!

Učitaj još novosti