12. 10. 2021 - 08:08
SUSJEDI RAZOČARALI: Komentari stižu sa svih strana, ‘HRVATSKA...
907
Shares
SUSJEDI RAZOČARALI: Komentari stižu sa svih strana, ‘HRVATSKA JE UŠLA U UTAKMICU KAO DA JE PRIJATELJSKA!

Kvalifikacije za SP

SUSJEDI RAZOČARALI: Komentari stižu sa svih strana, ‘HRVATSKA JE UŠLA U UTAKMICU KAO DA JE PRIJATELJSKA!

12. 10. 2021 - 08:08
0
Shares

Hrvatska je odigrala blijedih 2:2 sa Slovacima i tako prepustila prvu poxiciju Rusiji koja sada ima 19 bodova, dok Hrvatska ima 17.

Imali su loš ulazak u utakmicu, bez konkretnosti i ideje, kao da je bila riječ o prijateljskom susretu. Nakon njihovog vodstva su se razbudili, brzo vratili u igru i zabili gol, preuzeli inicijativu i nakon toga imali četiri vrlo dobre prilike.

Selektor Dalic je dosta toga imao za reći na kraju utakmice:

Kako to biva u nogometu, kad ne zabiješ, dobiješ gol iz kontre u najgorem trenutku, u 45. minuti. Pitanje je kako su to igrači prihvatili, kakva je bila reakcija u svlačionici, no start drugog dijela opet je bio loš. Slovačka je mogla riješiti utakmicu u svoju korist u prvih 10-15 minuta nastavka, a mi smo izgubili nit igre, ušli prerano u nervozu.

Podigao ih je taj gol Modrića iz slobodnog udarca, koji je stigao uz sreću koja je potrebna u nogometu.

 Mislim da smo na kraju zaslužili pobjedu. Brekalo je unio dosta živosti, oplemenio je našu igru, vrlo kvalitetnim kretanjima i brzim utrčavanjima smo lako probijali desnu stranu.

Utakmica je bila ispresijecana, i Slovačka je imala dobrih dijelova. Šteta što nam taj Vlašićev pogodak nije vrijedio...
Kao trener ne mogu shvatiti loš ulazak u tako važnu utakmicu, ali smo 25 minuta nakon izjednačenja odigrali vrlo dobro. U drugom poluvremenu nismo mogli spojiti tri-četiri dodavanja, bilo je previše nervoze, nije bilo one potrebne mirnoće. Previše smo žurili da s jednim potezom dođemo do gola, što je stvorilo nervozu u našoj igri, rekao je selektor Hrvataske reprezentacije.

 

Učitaj još novosti