10. 10. 2021 - 22:05
Newcastle u januaru želi dovesti čak četvoricu igrača...
907
Shares
Newcastle u januaru želi dovesti čak četvoricu igrača Manchester Uniteda: Sprema se ekipa iz snova

Newcastle u januaru želi dovesti čak četvoricu igrača Manchester Uniteda: Sprema se ekipa iz snova

10. 10. 2021 - 22:05
0
Shares

Newcastle je prije nekoliko dana objavio da je Mike Ashley odlučio prodati klub.

Ashley je za 300 miliona funti prodao klub sa St. James Parka, a novi vlasnik Newcastlea je saudijski princ Mohammed bin Salman koji je odmah najavio velike promjene u klubu.

Dolaskom saudijskog princa Newcastle je postao jedan od najbogatijih klubova na svijetu i sigurno je da će u narednim godinama igrati bitnu ulogu u Engleskoj, ali i Evropi.

screenshot-7

Engleski mediji već su počeli sa špekulacijama oko toga kakve promjene očekuju Newcastle, a navijači ponajviše priželjkuju zvučna pojačanja u ekipi, ali i na trenerskoj klupi.

S Newcastleom se već povezuje nekoliko zanimljivih imena, a Telegraph je objavio da klub ima namjeru da već u januaru dovede nekoliko pojačanja.

Danas su se pojavile informacije da je Newcastle već u kontaktu s Manchester Unitedom jer su pokazali interes da već u januaru dovedu četvoricu igrača Crvenih đavola koji nisu zadovoljni statusom u ekipi.

Na toj listi nalaze se Donny van de Beek, Jesse Lingard, Anthony Martial i Eric Bailly na koje Ole Gunnar Solskjaer ne računa previše ove sezone.

Newcastle je odlučan da dovede ovu četvoricu igrača u svoje redove već na zimu i sigurno je da im novac uopšte neće biti problem. No, pitanje je da li će United pristati da pusti baš sve te igrače.

Izvor:Sportport

Učitaj još novosti