10. 10. 2021 - 19:16
Zvijezda mu dala dres, uslijedio brutalni napad: Napadači...
907
Shares
Zvijezda mu dala dres, uslijedio brutalni napad: Napadači poslije napravili životnu glupost

Zvijezda mu dala dres, uslijedio brutalni napad: Napadači poslije napravili životnu glupost

10. 10. 2021 - 19:16
0
Shares

Nakon što se završi utakmica praksa navijača je postala da traže dresove ekipe za koju su navijali. Tako je bilo i poslije polufinala Lige nacija između Francuske i Belgije. 

Nakon što su Trikolori poslije preokreta slavili sa 3:2 Jules Kounde je prišao navijačima iza gola kako bi dao dres navijaču koji je nosio parulou s napisom da mu defanzivac Seville pokloni dres.

screenshot-21

Clement Thouser je bio sretnik koji je dobio dres, ali njegova sreća je bila kratkog daha jer ga je odmah napalo nekoliko drugih navijača kako bi mu ugrali dres.

"Neko me napao da mi ukrade dres. Bio je to pravi fizički napad. Drugi navijači su pokušali da mi pomognu za razliku od agenta koji je nijemo sve posmatrao", napisao je Thouser.

"Dva napadačeva prijateljsa su također došli da mu pomognu. Jedan navijač mi je pokušao pomoći. Odupirao sam se četiri na jedan, ali su me onda fizički napadali. Ujeli su me za ruku i počeli udarati, dok se nisam predao."

Napadači su uspjeli da pobjegnu sa stadiona, ali su objavili priču na Instagramu u kojoj su spomenuli fudbalera što je bio jako glup potez pošto su odmah razotkriveni. 

Clement je pronašao objavu i uputio žalbu protiv napadača da mu se vrati dres. Italijanska policija je odmah počela istragu.

Thouser je naglasio kako će mu Kounde pokloniti novi dres nakon što se završi finalni meč Španija - Francuska.

 

Učitaj još novosti