09. 10. 2021 - 23:35
Ljetos stigao kao OGROMNO pojačanje, nije ni debitovao, a već...
907
Shares
Ljetos stigao kao OGROMNO pojačanje, nije ni debitovao, a već se povezuje sa odlaskom: Ramos nakon samo 3 mjeseca napušta Pariz?!

MOGAO BI DIĆI SIDRO

Ljetos stigao kao OGROMNO pojačanje, nije ni debitovao, a već se povezuje sa odlaskom: Ramos nakon samo 3 mjeseca napušta Pariz?!

09. 10. 2021 - 23:35
0
Shares

Za nama je ljeto koje će se dugo pamtiti i prepričavati što se fudbalskih transfera priča, a glavnu ulogu igra ko drugi nego PSG.

Odavno nije viđeno da se u jednom timu nađe toliki broj zvijezda, a pri tome da se za ta pojačanja ne potroši ni 100 miliona eura.

PSG i Leonardo su tokom ljeta u Pariz doveli Lionel Messija, Sergio Ramosa, Gianluigi Donnarummu, Georgino Wijnalduma i svako od njih je u glavni grad Francuske stigao besplatno. Jedini novac su potrošili na Achraf Hakimija, Nuno Mendesa i Danilo Pereiru koje su skupa platili 83 miliona.

Kada se svi ti igrači pridodaju trenutnim zvijezdama u PSG-u, Kylian Mbappeu, Neymaru, Marco Verrattiju, Angelo di Mariji dolazimo do zaključka da nema pozicije na terenu na kojoj ne igra velika zvijezda i pravo je pitanje može li skup ovih zvijezda napokon donijeti trofej Lige prvaka na Park Prinčeva. 

Ipak da je sve tako sjajno u klubu, baš i nije, a čist primjer jeste Sergio Ramos. Španac bi prema navodima TodoFichajesua mogao klub napustiti, a da pritom još nije ni debitovao. U klubu je svega 3 mjeseca, a isti izvor navodi da Inter Miami radi na tome da nagovori 35-godišnjeg štopera da već promjeni sredinu.

Zbog povrede, koje su postale učestale, Ramos još nije debitovao i još nije poznato kada će se vratiti na teren i debitovati. Upravo to želi da iskoristi David Beckham i nekako dovede, svog bivšeg saigrača i legendu Reala, u Ameriku. 

Ramos je nakon 16 godina odlučio da napusti Santiago Bernabeu i to je bio veliki udarac za sve, a sada bi samo nakon 3 mjeseca u Parizu mogao opet da promjeni sredinu.

Učitaj još novosti