09. 10. 2021 - 09:24
Hazaard mu je nešto rekao, Mbappe se nasmiješio: Da li je na...
907
Shares
Hazaard mu je nešto rekao, Mbappe se nasmiješio: Da li je na pomolu transfer koji smo svi očekivali?

Transfer groznica

Hazaard mu je nešto rekao, Mbappe se nasmiješio: Da li je na pomolu transfer koji smo svi očekivali?

09. 10. 2021 - 09:24
0
Shares

Belgijanci su odigrali odlično prvo poluvrijeme, imali su prednost od 2:0, ali su svjetski prvaci predvođeni Mbappeom u nastavku režirali preokret te su uspjeli slavili sa 3:2.

Interesantan detalj desio se uoči samog početka susreta. U pitanju su bili Eden Hazar i upravo Mbappe koji je na kraju izabran i za najboljeg igrača meča.

Naime, kamere su snimile trenutak kako Hazard nešto dobacuje Mbapeu. Francuz je prvo pogledao prema Belgijnacu, nakon čega se nasmijao.

Praktično je nemoguće pročitati s usana šta je Hazard rekao zvijezdi PSG-a, ali mnogi nagađaju kako je nakratko izustio "Hala Madrid" što je navijačka uzrečica pristalica Reala.

Navodno su se angažovali i čitači s usana kako bi se otkrilo šta je to iskusniji ofanzivac rekao mlađem rivalu.

Mbappe koji je zabio drugi gol za Trikolore iz penala se već neko vrijeme spominje s prelaskom u Real. Prije nekoliko dana je i priznao kako je ljetos htio pojačati najglamurozniji klub današnjice.

"Tražio sam da odem iz kluba ovog ljeta jer nisam htio produžiti ugovor i smatrao sam da klub može dobro zaraditi i dovesti zamjenu za mene. Ne sviđa mi se što su rekli da sam tražio odlazak na kraju avgusta jer su napravili da se osjećam kao lopov", rekao je Mbappe i dodao.

"PSG je klub koji mi je dao mnogo toga. Uvijek sam bio sretan i još uvijek sam sretan u ovom klubu. Odlazak sam najavio dovoljno rano da klub može da se pripremi i nađe zamjenu. Ljudi govore da sam šest ili sedam puta odbio ponudu za novi ugovor, ali to nije tačno. Odmah sam rekao da želim da idem i bio sam pošten od početka. Dovoljno rano sam sve uradio da se klub može pripremiti za moj odlazak".

Video pogledajte OVDJE

 

Učitaj još novosti