08. 10. 2021 - 18:11
Ovako bi Newcastle mogao izgledati sljedeće sezone kad...
907
Shares
Ovako bi Newcastle mogao izgledati sljedeće sezone kad saudijski princ iskrca nekoliko stotina milijuna eura

Transfer groznica

Ovako bi Newcastle mogao izgledati sljedeće sezone kad saudijski princ iskrca nekoliko stotina milijuna eura

08. 10. 2021 - 18:11
0
Shares

Premierligaš Newcastle United službeno je potvrdio preuzimanje vrijedno 300.000.000 eura, Svrake je kupio saudijski princ i pretvorio u financijski najmoćniju momčad današnjice.

Nekoliko je mogućih jedanaestorki Newcastlea za sljedeću sezonu, od potpuno nerealnih za Mbappeom i Pogbom do nešto realnijih opcija sastavljenih od ponajbolji igrača današnjice koji još nisu u najvećim svjetskim gigantima.
Svrake će se uskoro smatrati "umjetnim gigantom“, odnosno moći će isplatiti što god bude potrebno, a kao takvi bit će zanimljivi mnogim nogometnim imenima.

Krenimo od aktualnih igrača koji još imaju budućnost u momčadi koju NUFC planira za budućnost, riječ je o trenutačno najboljem igraču momčadi Allanu Saint-Maximinu, i talentiranom Englezu Joeu Wilcoku, koji se jedini mogu nadati mjestu u novih prvih 11, a imena poput Calluma Wilsona i kapetana Jamaala Lescellesa vjerojatno će se naći u kombinacijama jer su engleski igrači, međutim budućnost nosi izrazito strani predznak.

Prvo će se pozabaviti kupnjom novog golmana, Marca tehnicira s imenom Keylora Navasa, koji je višak u PSG-u, a spominju se i Unai Simon iz Athletic Bilbaa, prvi golman španjolske reprezentacije i Ajaxov Andre Onana kojem istječe ugovor sljedeće sezone. Priča se kako se on već obećao Interu, međutim dok ne potpiše ugovor ostaje u kombinacijama za Newcastle.

U obrani vraćaju Engleze na Otok i kupuju od konkurencije
Na desnom beku već imaju Javija Manquilla koji bi trebao biti u rotaciji, a mjesto na desnoj strani obrane čuvaju za igrača Atletico Madrida i povremenog engleskog reprezentativca Kierana Trippiera.

U srcu obrane spominje se Arthur Theate, novi belgijski reprezentativac i igrač Bologne na posudbi iz Oostendea, on ne bi trebao biti preskup, do 10.000.000 eura, ali primarne mete novih nogometnih bogataša su Jules Kounde iz Seville i Antonio Rudiger iz Chelsea. Njih dvojica neće biti jeftini, ali su realne mete, šuška se kako će prvi koštati oko 100.000.000 eura, ali drugi će biti puno jeftiniji do 40.000.000 eura. S kapetanom Lascellesom u kombinaciji to bi trebala biti nova stoperska četvorka.

Na lijevom beku imaju perspektivnog Jamala Lewisa, međutim šuška se kako bi mogli krenuti u smjeru francuskog internacionalca u Milanu Thea Hernandeza, koji će ih koštati oko 60.000.000 eura.

Najbolji mladi Englez stiže u vezu
U veznoj liniji nude im se bombastične opcije, a primarna meta bit će mladi Englez na radu u Dortmundu Jude Bellingham, njega će morati skupo platiti, međutim neće žaliti ni za novčićem za novu zvijezdu engleske reprezentacije, koja bi trebala koštati oko 100.000.000 eura.

Toliko će koštati i nova njemačka zvijezda, Leverkusenov Florian Wirtz, koji je već na radaru mnogih svjetskih giganata, međutim NUFC mu nudi ono što mnogi bogataši ne mogu, a to je bjanko ček za plaću…

Milanov Franck Kessie također im je jako zanimljiv, a sad imaju novca i za 37.000.000 eura vrijednog Boubacara Kamaru, jednog od najboljih mladih francuskih veznjaka i igrača Olympiquea.

U kombinacijama za vezni red su i škotski reprezentativac i igrač Aston Ville John McGinn te veznjak Leicester Cityja James Maddison. On će doduše biti jako skup jer ga Lisice neće pustiti za nje od 80.000.000 eura.

Zvijezde u napadu
Napadački trojac trebao bi biti spektakularan miks igrača koji su već u klubu i svjetskih klasa koje može privući novac. Alan Saint Maximin bi trebao ostati zbog velike popularnosti kod navijača i trebao bi predstavljati spoj između tradicionalnog i modernog.

S njim u društvu mogao bi biti najtraženiji mladi napadač trenutačno na klugli zemaljskoj Erling Haaland, kojeg mogu dobiti za 75.000.000 eura odštete i vjerojatno će imati za gigantske zahtjeve njegovog agenta Mina Raiole, koji traži godišnju gažu od 40.000.000 eura.

Novi vlasnici razmišljaju i o šopingu u La Ligi, gdje planiraju uzeti dvije zvijezde bez odštete. Realovom Garethu Baleu i Barceloninom Ousmaneu Dembeleu istječu ugovor, a Newcastle bi im rado ponudio priliku za povratak u top formu i može bez problema pokriti što traže za plaću.

Njihova bi imena sjajno trebala komplementirati već prisutnog Calluma Wilsona i skupo plaćenog brazilskog napadača Joeliltona te oformiti momčad koja bi se u idućih nekoliko godina trebala najozbiljnije smatrati izazivačem za naslov u Premier ligi.

 

 

Newcastle United

Učitaj još novosti