04. 10. 2021 - 17:35
Rukometni transfer 21. stoljeća: Najbolji rukometaš svijeta se...
907
Shares
Rukometni transfer 21. stoljeća: Najbolji rukometaš svijeta se s 26 godina pravi apsolutno neočekivan prelazak

SAGOSEN SE VRAĆA KUĆI?

Rukometni transfer 21. stoljeća: Najbolji rukometaš svijeta se s 26 godina pravi apsolutno neočekivan prelazak

04. 10. 2021 - 17:35
0
Shares

Ono što već duže vrijeme kruži u rukometnom svijetu uskoro bi moglo postati i službeno. Prema mnogima najbolji rukometaš svijeta, Norvežanin Sander Sagosen, napušta Kiel i vraća se kući.

Kako tvrde neki neki njemački i norveški portali, Sagosen bi mogao potpisati za Kolstad, koji se natječe u prvoj norveškoj ligi.

Norveško prvenstvo nije toliko jako, najpoznatiji klub je trenutno prvoplasirani Elverum koji igra u Ligi prvaka, no sve ostalo je čisti prosjek. Čelnici Kolstada navodno žele uložiti u novi projekt kluba i dovesti nekoliko pojačanja za Europu, a među njima je i Sagosen, koji je karijeru započeo baš u tom klubu.

Sagosen je igrao za Haslum, Aalborg i PSG, a od prošle godine nastupa u Kielu.

Prema pisanju njemačkih medija, Sagosen traži bolje uvjete u njemačkom divu, a ako ih Kiel ne ispuni, on će napustiti klub i otići u ambiciozni projekt u svojoj državi.

''Sander će odlučiti o svojoj karijeri između januara i juna iduće godine. Mogao bi i ranije ako Kiel prihvati naše uvjete. Puno je stvari tu u pitanju, ne može se žaliti na plaću u Kielu, ali drugi klubovi nude više. Svaki klub na svijetu želi Sagosena pa tako i Kolstad, bilo bi smiješno da ga ne žele dovesti kući. Ta opcija postoji'', rekao je Arnar Theodorsson, menadžer slavnog rukometaša.

Učitaj još novosti