30. 09. 2021 - 15:09
Ronaldova neizravna usluga Realu, na zimu bi mogli dovesti...
907
Shares
Ronaldova neizravna usluga Realu, na zimu bi mogli dovesti nezadovoljnog napadača Uniteda

CAVANI BI MOGAO PUT MADRIDA?!

Ronaldova neizravna usluga Realu, na zimu bi mogli dovesti nezadovoljnog napadača Uniteda

30. 09. 2021 - 15:09
0
Shares

Ljetni prijelazni rok čini se sad već kao davna prošlost, ali već se spominju i traže nova pojačanja za zimski prijelazni rok. Među prvim glasinama je i jedan zvijezdini transfer, a u Španjolsku bi moglo stići jedno zvjezdano napadačko pojačanje.

Prema pisanju El Nacionala, Real Madrid u svojim redovima u bliskoj budućnosti vidi urugvajskog napadača Edisona Cavanija. Golgeter nije zadovoljan svojim trenutnim statusom u Manchester Unitedu s obzirom da minutaže praktički i nema. Još prole sezone spominjalo se da bi mogao napustiti Crvene vragove i nastaviti karijeru u Južnoj Americi, tačnije u argentinskom velikanu Boca Juniorsu.

Do promjene sredine nije došlo, odlučio ostati u Unitedu, ali ovog ljeta dogodilo se nešto što nitko nije mogao predvidjeti.

U klub se vratio velikan i jedan od najboljih nogometaša svih vremena Cristiano Ronaldo. Njegovim dolaskom Urugvajac dobiva minimalnu minutažu što je uzrok i njegovom nezadovoljstvu u Manchesteru.

Sada traži promjenu sredine već ove zime, a idealna situacija leži u tome što Real traži iskusno pojačanje u napadu što bi Cavani definitivno bio. 34-godišnji Urugvajac ove sezone ima tek dva nastupa u Premier ligi i jedan u Ligi prvaka, a od prve minute nije nikako zaigrao. Odigrao je sveukupno 62 minute što nije zadovoljavajuće za igrača njegovog kalibra.

Učitaj još novosti