28. 09. 2021 - 23:11
Šokantan poraz Milana na San Siru, petica Redsa i potpuni krah...
907
Shares
Šokantan poraz Milana na San Siru, petica Redsa i potpuni krah Lajpciga

LIGA PRVAKA

Šokantan poraz Milana na San Siru, petica Redsa i potpuni krah Lajpciga

28. 09. 2021 - 23:11
0
Shares

U derbiju 2. kola grupne faze Lige prvaka fudbaleri Pariz Sen Žermena savladali su Mančester siti sa 2:0, a prvijenac za novi klub od dolaska iz Barcelone postigao je Lionel Mesi (Messi).

Parižani su dobro otvorili utakmicu, te preko Idrize Geja (Idrissa Gueye) vodili već od 8. minute. Nakon toga su "Sveci" svjesno prepustili loptu gostima koji su se propisno ispromašivali. Posebno se ističe 27. minuta kada se u dva navrata zatresao okvir PSG-ovog gola. Prvo je Rahim Sterling (Raheem) pogodio stativu, a onda je u nastavku akcije Bernardo Silva promašio nemoguće i loptu sa svega dva metra od gola poslao u prečku.

Pitanje pobjednika bilo je riješeno u 73. minuti kada je Lionel Mesi pogodio nakon sjajno istrčanog napada i duplog pasa za Nejmarom (Neymar).

Mnogo pažnje privukle su završnice mečeva u Milanu i Madridu. Na San Siru je Atletiko Madrid preko Luisa Suareza došao do velikog preokreta u 97. minuti, dok je u Madridu Šerif Tiraspol u 90. minuti došao do gola i velike pobjede nad Real Madridom.

Svi rezultati danas odigranih mečeva:

Ajaks - Bešiktaš 2:0

Šahtar - Inter 0:0

PSG - Mančester siti 2:0

Lajpcig - Klub Briž 1:2

Milan - Atletiko Madrid 1:2

Porto - Liverpul 1:5

Real Madrid - Šerif Tiraspol 1:2

Borusija Dortmund - Sporting 1:0

Učitaj još novosti