28. 09. 2021 - 18:59
IZGLEDA DA JE KONAČNO DOŠAO KRAJ JOVIĆEVIM MUKAMA Već na zimu...
907
Shares
IZGLEDA DA JE KONAČNO DOŠAO KRAJ JOVIĆEVIM MUKAMA Već na zimu po njega kreću, s njim žele napasti titulu prvaka Engleske

EVERTON GA NAVODNO SILNO ŽELI

IZGLEDA DA JE KONAČNO DOŠAO KRAJ JOVIĆEVIM MUKAMA Već na zimu po njega kreću, s njim žele napasti titulu prvaka Engleske

28. 09. 2021 - 18:59
0
Shares

Rafa Benitez želi stvoriti moćan Everton koji bi sljedeće sezone mogao biti itekako konkurentan za titulu u Premijer ligi. Zato je Španac postavio dvije glavne mete pred prelazni rok na zimu.

To su Srbin Luka Jović i Španac Isko, oba iz Real Madrida. Tandem vrhunskih fudbalera trenutno je u drugom planu u "kraljevskom klubu" kod Karla Ančelotija i to je karta na koju igra Rafa Benitez, pišu španski mediji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Plan je da oba igrača prvo dođu na pozajmicu do kraja sezone, a onda budu otkupljeni. Kod Iska je daleko lakša situacija, jer je ušao u posljednju godinu ugovora s Realom.

S druge strane, napadač rođen u Bijeljini ima ugovor do juna 2025. a pošto je doveden za 63.000.000 eura, pitanje je koliko bi Florentino Perez tražio za obeštećenje. Duže vrijeme se spekuliše da bi Luka Jović mogao završiti u Premijer ligi. Dosad se pominjao Arenal, ali je sada Everton izbio u prvi plan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Everton (@everton)

Na pozicijama na kojima igraju Luka Jović i Isko, Rafa Benitez u ovom trenutku ima na raspolaganju Kalvert-Luina i Rondona, odnosno Sigurdsona i Tosuna.

Učitaj još novosti