28. 09. 2021 - 13:04
Najluđe dogovoren transfer! Trener mi je rekao "Radi šta...
907
Shares
Najluđe dogovoren transfer! Trener mi je rekao

Transfer groznica

Najluđe dogovoren transfer! Trener mi je rekao "Radi šta hoćeš, možeš da piješ i izlaziš u klubove"

28. 09. 2021 - 13:04
0
Shares

Samir Nasri je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih veznih fudbalera svijeta, tokom vikenda je ozvaničio i kraj karijere. Fudbaler koji je tokom karijere igrao za Arsenal i Mančester Siti, svoj puni potencijal nije pokazao do kraja zbog raskalašnog noćnog života koji su pratili alkohol, lake žene, a svojevremeno je pao i na doping testu.

Sunovrat njegove karijere desio se tokom perioda kada je bio igrač Sevilje, a tamo je došao poslije nagovaranja Horhea Samapolija, koji danas trenira Olimpik Marsej.

Temperamentni argentinski trener, koji je i sada u Francuskoj pokazao "vrelu latino krv" tokom jednog sukoba njegovih fudbalera sa navijačima Nice, imao je posebne metode za ubjeđivanje Nasrija da potpiše za Sevilju.

- Sampaoli me je mnogo volio. Jednom mi je rekao, dođi u naš tim, možeš da piješ, izlaziš u klubove, radi šta hoćeš, ja ću da te pokrijem. Jedino što ti tražim je da igraš dobro za vikend - rekao je svojevremeno Nasri.

Ipak, upravo tokom igranja za Sevilju Nasri je doživio sunovrat, jer je tokom jednog tretmana u Los Anđelesu dobio vitaminsku injekciju gde je bila prekomjerna doza, što nije dozvoljeno po anti-doping pravilima, nakon čega je dobio suspenziju od 18 meseci, što mu je bukvalno uništilo karijeru.

Pogledajte i kako danas izgleda doktorka Džamila Sozahdah, koja je Nasriju ubrizgala injekciju i faktički mu uništila karijeru.

Jamila Sozahdah (@JamilaSozahdah) | Twitter

Meet Jamila Sozahdah, The Founder of Drip Doctor Medic Centre That  Destroyed Footballer Samir Nasri's Career

 

Učitaj još novosti