27. 09. 2021 - 16:33
Lov na Chiesu je počeo: TRI EVROPSKA VELIKANA ŽELE ZVIJEZDU...
907
Shares
Lov na Chiesu je počeo: TRI EVROPSKA VELIKANA ŽELE ZVIJEZDU EURA U SVOJIM REDOVIMA

Transfer groznica

Lov na Chiesu je počeo: TRI EVROPSKA VELIKANA ŽELE ZVIJEZDU EURA U SVOJIM REDOVIMA

27. 09. 2021 - 16:33
0
Shares

Prije pet godina je vrijedio tek 100.000 eura, a nakon fantastičnih predstava na Euru za njega je Chelsea nudio 100 milijuna eura. Federico Chiesa (23) je na meti najvećih europskih klubova i Juventus će imati velikih problema sa njegovim zadržavanjem u klubu, piše Calciomercato.

'Plavci' još nisu odustali od njega, navodno će sljedećeg ljeta krenuti u potpunu ofenzivu za fantastičnim krilnim napadačem, no Talijani pišu da će se u 'lov' na Chiesu uključiti i Bayern i Liverpool.

Ali, situacija je, u najmanju ruku, komplicirana. Chiesa je još uvijek igrač Fiorentine na posudbi u Juventusu. 'Bianconeri' su njegovu posudbu platili deset milijuna eura, a na kraju tekuće sezone morati će otkupiti njegov ugovor za 40 milijuna eura ako odigra 60 posto minutaže koja se odnosi na ovu i prošlu sezonu. U dresu Juventusa odigrao je već 48 utakmica, a i u ovoj sezoni je standardni prvotimac pa bi samo veliko čudo ili teška ozljeda spriječila takav scenarij.

Euro 2020 - Round of 16 - Italy v Austria

Šta onda? Juventus bi na njemu mogao zaraditi 'brzih' 50-ak milijuna eura ako ga odluči prodati ili ga zadržati u Torinu i oko njega graditi novu momčad za napad na naslov Lige prvaka.

Već je tijekom prošle sezone u dresu Juventusa pokazao da se radi o klasi, no srca nogometnih fanova osvojio je na minulom Euru. Kada god je bio na travnjaku, bio je uvjerljivo najbolji, a svi opasni napadi Talijana kretali su upravo s desnog krila po kojem je 'ordinirao'. Zaista spektakularan nogometaš, a tek su mu 23 godine...

Učitaj još novosti