23. 09. 2021 - 09:13
Jović igrao na kašičicu, ali su svi gledali u Sofiju na...
907
Shares
Jović igrao na kašičicu, ali su svi gledali u Sofiju na tribinama! Onda su fudbaler i manekenka STRASTVENIM POLJUPCIMA

ŠPANIJA

Jović igrao na kašičicu, ali su svi gledali u Sofiju na tribinama! Onda su fudbaler i manekenka STRASTVENIM POLJUPCIMA "zapalili Instagram"

Sport.ba
23. 09. 2021 - 09:13
0
Shares

Real Madrid sinoć je deklasirao Mallorcu sa čak 6:1, a Luki Joviću ne cvjetaju ruže ni od dolaska Carla Ancelottija.

Napadač rođen u Bijeljini dobio je priliku tek u posljednjih 10-ak minuta meča, iako je duel odlučen već nakon prvih 45 minuta.

SVI PRIČAJU O HAT-TRICKU ASENSIJA, ALI ON JE PRVO IME DUELA Pogledajte kako je Benzema UTAKMICOM KARIJERE srušio Messija i Ronalda

Jović je na terenu zamijenio sjajnog Karima Benzemu u trenutku kada je već bilo 5:1 za Kraljeve, ali do kraja nije imao značajniji učinak.

Ipak, pažnju je u svečanoj loži stadiona "Santiago Bernabeu" privukla izabranica srpskog fudbalera, atraktivna manekenka Sofija Milošević koja je zaista plijenila izgledom.

Na kraju je svog dragana počastila i sočnim poljubcima. Joviću baš i ne ide na terenu, ali na ljubavnom planu mu je sve idealno...

hm-k9kpturbxy83ogm3ote3owmwzdc1mwnkzte5mwq4nmflowrinmqzns5qcgerkwlnauqagaewbq

FOTO: SOFIJAMILO / INSTAGRAM

Inače, napadač Real Madrida nalazi se na meti Arsenala, saznaje "Eurosport".

Naime, klub s "Emirata" želi dovesti Srbina već na zimu, ali nema novca da ga otkupi od "galaktikosa", pa postoji opcija posudbe do kraja sezone.

Jovićev ugovor s Madriđanima ističe juna 2025. godine, ali nije u prvom planu kod trenera Karla Anćelotija, pa su realne šanse da se ponovi scenario od minule takmičarske godine, kada je Luka drugi dio sezone bio pozajmljen Ajntrahtu.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti