21. 09. 2021 - 22:55
KSW najavio spektakl i oduševio fanove. Najjači čovjek na...
907
Shares
KSW najavio spektakl i oduševio fanove. Najjači čovjek na svijetu protiv Bombardera

KAKAV ĆE OVO DUEL BITI

KSW najavio spektakl i oduševio fanove. Najjači čovjek na svijetu protiv Bombardera

21. 09. 2021 - 22:55
0
Shares

KSW je u večernjim satima utorka na društvenim mrežama potvrdio borbu koju je bio i obećao zaljubljenicima u MMA koji prate tu promociju. Najjači čovjek na svijetu i Bombarder borit će se jedan protiv drugoga u glavnoj borbi večeri na eventu 64 koji će biti održan 23. oktobra u Varšavi.

Serigne Ousmane Dia tek je nedavno ušao u poljsku organizaciju MMA borbi, a njegov izgled priskrbio mu je nadimak Bombarder. Višestruki prvak Senegala u hrvanju visok je dva metra i težak 140 kilograma, nema previše MMA iskustva budući da su iza njega tek dvije borbe, ali pobuđuje ogroman interes javnosti te uopće ne treba sumnjati da će njegova sljedeća borba biti itekako gledana.

Razlog nije samo on, protivnik će mu biti Mariusz Pudzianowski, peterostruki prvak "World's Strongest Man" natjecanja za najsnažnije ljude na svijetu.

"Obećali smo vam da ćete dobiti ovu borbu, a mi držimo do svoje riječi", potvrdili su iz poljske promocije borbu koja se čeka u MMA svijetu, piše Index.hr.

Trebala je biti i ranije organizirana, ili su se neki tome nadali. Spominjao se obračun njih dvojice na KSW 59, no Pudzianowski je tada za suparnika dobio Nikolu Milanovića i riješio borbu u svoju korist u prvoj rundi. Sad ga, u njegovoj 23. borbi karijere (15 pobjeda, sedam poraza) čeka puno teži suparnik, onaj kojeg su MMA fanovi i priželjkivali. 

Učitaj još novosti