20. 09. 2021 - 18:06
Messi se zamalo rasplakao nakon ovog poteza trenera: Puca i...
907
Shares
Messi se zamalo rasplakao nakon ovog poteza trenera: Puca i veliko prijateljstvo s Neymarom?

VELIKI PROBLEMI U PARIZU

Messi se zamalo rasplakao nakon ovog poteza trenera: Puca i veliko prijateljstvo s Neymarom?

20. 09. 2021 - 18:06
0
Shares

Nogometaši PSG-a svladali su u 6. kolu Francuske lige kod kuće Lyon s rezultatom 2-1 i to golom Maura Icardija u trećoj minuti sudijske nadoknade. U prvoj Messijevoj utakmici na Parku prinčeva Lyon je skoro pokvario slavlje domaćih navijača pa su gosti vodili od 54. minute i gola Paquete.

Neymar je izjednačio iz penala u 66. minuti, a u 93. je Icardi iskoristio dodavanje Mbappéa.  U 76. minuti susreta, strateg PSG-a Mauricio Pochettino odlučio je da je vrijeme da Messi napusti igru u svom debiju na Parku prinčeva, a prema snimkama čini se da se to Argentincu nije svidjelo.

Odbio je čak i treneru pružiti ruku kada je napuštao travnjak, ali Pochettino tvrdi: – Messi se ne ljuti. Pitao sam ga, rekao je da je sve u redu. 

Prema pisanju francuskih medija, nagađa se da mu se nije svidjelo to što Neymar i dalje izvodi kaznene udarce.  Sve to je rezultiralo praktički plakanjem Messija na klupi. 

PSG je ostao maksimalan sa svih šest pobjeda. Ranije je Marseille slavio na Velodromeu protiv Rennesa s 2-0 golovima Denga (48) i Harita (71). 

 

Učitaj još novosti