16. 09. 2021 - 20:25
Igrao je Ligu prvaka dok su ga pljačkali. Odnijeli su medalje...
907
Shares
Igrao je Ligu prvaka dok su ga pljačkali. Odnijeli su medalje koje rijetki osvajaju

Igrao je Ligu prvaka dok su ga pljačkali. Odnijeli su medalje koje rijetki osvajaju

16. 09. 2021 - 20:25
0
Shares

Desni bek Chelseaja i reprezentacije Engleske Reece James objavio je video na kojem se vidi kako mu razbojnici pljačkaju kuću, iz koje su odnijeli sef s medaljama Lige prvaka, europskog Superkupa i Europskog prvenstva, piše Index.hr.

James je u ovoj godini s Chelseajem osvojio Ligu prvaka i europski Superkup, dok je s Engleskom bio drugi na Euru, iza Italije.

Medalje s ovih natjecanja čuvao je u sefu u svojoj kući, koju su razbojnici opljačkali ovog utorka, dok je on igrao 1. kolo Lige prvaka, u kojem je Chelsea kao domaćin pobijedio ruski Zenit (1:0).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reece James (@reecejames)

"U noći 14. rujna, dok sam igrao utakmicu Lige prvaka, skupina kukavičkih razbojnika uletjela je u moju kuću. Uspjeli su odnijeti težak sef i staviti ga u svoj auto. U sefu su se nalazile neke osobne stvari, nakit, medalje Lige prvaka, Superkupa i Eura. Ove medalje osvojene su predstavljajući Chelsea i Englesku, a to su časti koje mi se nikada ne mogu oduzeti bez obzira na to imam li fizičke medalje da to dokažem. Ipak, apeliram na sve svoje navijače Chelseaja i Engleske da pomognu u identifikaciji i predaji ovih karakterno niskih osoba koje nikada neće moći biti mirne jer se pojavljuje sve više dokaza protiv njih. Policija, moji savjetnici i Chelsea (i mnogi drugi) stoje iza mene jer imam čvrste tragove o počiniteljima. Približavamo im se. Srećom, nitko nije bio prisutan u kući prilikom razbojništva, a ja želim svima dati do znanja da sam na sigurnom i dobro. Zaista cijenim što imam platformu da vam ispričam sve o svojoj nesreći i nadam se da ćemo zajedno uhvatiti te pojedince i iznijeti pravdu tamo gdje je potrebno", napisao je James uz objavu videa na Instagramu.

Učitaj još novosti