16. 09. 2021 - 09:17
Doček Griezmanna u Atletico Madridu je bio izuzetno buran ali...
907
Shares
Doček Griezmanna u Atletico Madridu je bio izuzetno buran ali zanimljiv: Nakon što je pobjegao u Barcu, vraća se kući...

Transfer groznica

Doček Griezmanna u Atletico Madridu je bio izuzetno buran ali zanimljiv: Nakon što je pobjegao u Barcu, vraća se kući...

16. 09. 2021 - 09:17
0
Shares

Odlazak Griezmanna u redove Barcelone 2029. godine je definitivno događaj koji navijači Atletico Madrida još uvijek nisu zaboravili.

To govore i sinošnji zvižduci upućeni ovom igraču na njegovoj prvoj utakmici nakon povratka iz Barce.

Griezmannu sinoćnji meč u Ligi prvaka protiv Porta nije bio prvi od povratka u Atletico Madrid jer je nedavno igrao protiv Espanyola u La Ligi, no bio mu je prvi na domaćem terenu i odmah je dobio jasan znak od navijača kakvo trenutno mišljenje imaju o njemu.

Naime, on je u igru ušao u 56. minuti umjesto Joaoa Felixa, a kada je kročio na teren, domaći navijači na Wanda Metropolitano stadionu dočekali su ga žestokim zvižducima, što najbolje pokazuju videosnimci koji dolaze s utakmice.

Griezmann za nešto više od 30 minuta na terenu nije uspio napraviti ništa niti pomoći svojim saigračima da dođu do pobjede protiv Porta, a konačan rezultat na kraju je glasio 0:0.
Podsjećamo da se Griezmann posljednjih minuta ljetnog prijelaznog roka iznenada vratio u Atletico Madrid na posudbu, a ovaj klub će njegov ugovor moći otkupiti narednog ljeta za samo 40 miliona eura, što je 80 miliona eura manje nego koliko ga je Barcelona 2019. godine platila.

 

Učitaj još novosti