15. 09. 2021 - 15:11
Fudbaler Barcelone u svlačionici plakao kao malo dijete, bio...
907
Shares
Fudbaler Barcelone u svlačionici plakao kao malo dijete, bio je neutješan

Fudbaler Barcelone u svlačionici plakao kao malo dijete, bio je neutješan

15. 09. 2021 - 15:11
0
Shares

Sezona za Barceloneu u Ligi prvaka je počela užasnim porazom od Bayerna.

Bavarci su na Nou Camp stigli kao favoriti, ali niko nije očekivao da slave ubjedljiv trijumf s 0:3 i Katalonce ostave bez šuta u okvir.

Na tribinama stadiona se nalazilo oko 40-ak hiljada navijača koji su bili vidno nezadovoljni zbog nezapamćene nemoći tima za kojeg navijaju.

screenshot-26

Igrači su tokom utakmice trpili kritike i zvižduke, a najgore je prošao Sergi Roberto koji je inače jedan od kapitena ekipe.

Roberto je izviždan tokom izmjene što možete pogledati ovdje. Kada je ušao u svlačionicu skroz se slomio. Plakao je neutješno, a ni ohrbrenja Sergija Busquetsa i Gerarda Piquea nisu bila od pomoći.

Ovom 29-godišnjaku je bilo nejasno zašto je izviđan kada je dao sve od sebe na terenu, ali jednostavno nije išlo.

Nakon utakmice i Pique je stao u odbranu svog mlađeg kolege.

"To me zaboljelo jer ga poznajem kao osobu, on je fantastično ljudsko biće i sve bi učinio za ovaj klub. Podsjećam ljude da on nije krilo ni bek, nego veznjak koji se morao žrtvovati da se prilagodi. Ljudi vole iznositi mišljenje, ali mene to boli."

Inače, Roberto je prije četiri godine bio strijelac šestog gola u famoznoj Remotadi protiv PSG-a, tada ga je slavila cijela Katalonija, međutim čini se da je sve olako palo u zaborav.

Izvor:Sportsport

Učitaj još novosti