08. 09. 2021 - 15:39
WOW: Novakov mogući rival u polufinalu ima najljepšu djevojku...
907
Shares
WOW: Novakov mogući rival u polufinalu ima najljepšu djevojku među igračima na US Openu, evo i zašto

Bijans van Zil privlači veliku pažnju

WOW: Novakov mogući rival u polufinalu ima najljepšu djevojku među igračima na US Openu, evo i zašto

08. 09. 2021 - 15:39
0
Shares

Južnoafrički teniser Lojd Heris (24) nastavio je da igra sezonu iz snova i na US Openu, gdje će u četvrtfinalu u srijedu igrati protiv Aleksandera Zvereva!

Herisu je ovo najbolji uspjeh na Grend slem turnirima, čime je nadmašio onu treću rundu koju je početkom godine igrao na Australijen openu, a ukoliko savlada i Njemca u polufinalu bi mogao da "naleti" na Novaka Đokovića - ukoliko Srbin eliminiše Matea Beretinija.

Za Herisa slobodno možemo da kažemo da je jedan od tenisera koji u svojoj loži ima fanatičnu podršku, i to najviše od djevojke Bijans van Zil koja se u javnosti predstavlja kao blogerka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B I A N C E (@biancevanzyl)

U pitanju je atraktivna plavuša koja je skoro svaki Lojdov meč pod "budnim okom kamere", kao što jer to bio slučaj protiv Opelke prije dva dana. Podsjetimo, njena reakcija i radovanje su izazvali lavinu komentara na društvenim mrežama.

Što se tiče samog Herisa, on je na ovogodišnjem US openu do četvrtfinala izbacio Karena Hačanova i Denisa Šapovalova. Trenurno je 46. teniser svijeta i nikada u karijeri nije osvojio nijedan ATP turnir.

Međutim, očigledno jeste Bijansino srce i može da se pohvali da ima možda i najlepšu djevojku među igračima na US Openu.

Učitaj još novosti