31. 08. 2021 - 23:03
BOMBA U SITNE SATE Sjećate li se Radamela Falcaa? Stigao je u...
907
Shares
BOMBA U SITNE SATE Sjećate li se Radamela Falcaa? Stigao je u Madrid, uskoro potpis!

U PRIMIERI JE VRLO PROMETNO

BOMBA U SITNE SATE Sjećate li se Radamela Falcaa? Stigao je u Madrid, uskoro potpis!

31. 08. 2021 - 23:03
0
Shares

Prijelazni rok ušao je u sami finiš, do kraja se očekuje još nekoliko zanimljivih transfera. Jedan od njih trebao bi da se upravo odigra u Španiji.

Radamel Falcao je u Madridu i iskusni kolumbijski napadač od ove sezone igrat će za Rayo Vallecano. Ubrzo bi trebao da bude zvaničan njegov transfer u španski tim.

Podsjećamo, u karijeri je blistave trenutke doživio u dresu madridskog Atletica, a sada stiže u redove njihovog gradskog rivala. Također, odličan je bio i u Monacu.

Španski reprezentativac Hector Bellerin novi je igrač Betisa, a dolazi iz Arsenala. Nema još uvijek finansijskih detalja transfera.

Svakog časa treba da dođe potvrda transfera Sauela Nigueza iz Atletica u Chelsea, ali i Antoinea Griezmanna iz Barcelone u Atletico.

Američki napadač Matthew Hoppe bio je jedan od rijetkih svijetlih tački Schalkea u sezoni u kojoj su ispali iz Bundeslige. Mladić karijeru sada nastavlja u dresu Mallorce.

Najveći upitnik je iznad Barcelone, tj. hoće li Katalonci uspjeti angažovati novog napadača. Navodno je Luk de Jong iz Seville realna opcija i tu se pokuašava završiti transfer...

 

Učitaj još novosti