26. 08. 2021 - 11:35
MJESEC DANA RADIO PO 500 SKLEKOVA SVAKI DAN, a kad je objavio...
907
Shares
MJESEC DANA RADIO PO 500 SKLEKOVA SVAKI DAN, a kad je objavio fotku SVI SU SE UHVATILI ZA GLAVU! Ma je li ovo moguće?!

YOUTUBER DANIEL LEWIS

MJESEC DANA RADIO PO 500 SKLEKOVA SVAKI DAN, a kad je objavio fotku SVI SU SE UHVATILI ZA GLAVU! Ma je li ovo moguće?!

26. 08. 2021 - 11:35
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ako tražite način da potrošite nekoliko sati, imamo pravi izazov za vas. 

Naime, inspiriran 30-dnevnim izazovom u kojem MattDoesFitness svakodnevno radi 100 sklekova, YouTuber Daniel Lewis je odlučio podignuti ljestvicu te pokušati svakog dana napraviti čak 500 sklekova. Pogađate, ubrzo je otkrio kako je sam sebi postavio poprilično bolan izazov.

Dan je započinjao između sedam i osam sati ujutro te bi se potrudio u teretani napraviti oko 250 sklekova, a ostatak bi odrađivao kod kuće.

"Iako se ne radi o 500 uzastopnih sklekova, i dalje je vrlo izazovno", objasnio je Daniel te je osmog dana priznao: "Htio sam dati svom tijelu vremena da se navikne na 500 sklekova dnevno i, da budem iskren, nisam se navikao."

Cijelo vrijeme ga je pratio osjećaj zategnutosti te bolovi, a posebnu iscrpljenost je osjećao u području prsa i tricepsa.

"Mislim da broj sklekova koje radim u ovom trenu nije zdrav", istaknuo je tijekom trajanja izazova.

sklekkNa kraju ovog 30-dnevnog izazova Lewis je primijetio vidljivu definiciju u prsima i tricepsu, ali je zaključio kako to nije naročito učinkovit ili održiv način izgradnje mišića, piše Men's Health. Također, svojim pratiteljima je poručio da ne ponavljaju njegovu pogrešku i ako se žele priključiti izazovu, neka odaberu 100 do 200 sklekova dnevno.

No, ni pratitelji na YouTubeu nisu štedjeli na kritikama.

"Sklekovi se tako ne rade. Nije ni čudno što nije bilo rezultata", jedan je od komentara."Čovječe, prvo moraš ozbiljno promijeniti svoju prehranu", poručio mu je drugi.

sklekkd"Ispada da ćete, ako radite 500 trbušnjaka dnevno, biti još deblji nego prije", zaključio je treći.

"Rezultati bi bili bolji da si to radio tri puta sedmično jer tijelu nikada nisi dao priliku da se obnovi, a mišići rastu u danima odmora", poručio mu je još jedan od pratitelja kojeg njegov izazov nije impresionirao.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti