04. 08. 2021 - 22:00
Šok na Maksimiru! Zamjena gostiju očajnički opalila i...
907
Shares
Šok na Maksimiru! Zamjena gostiju očajnički opalila i poništila Petkovićevu partiju sezone

LIGA PRVAKA

Šok na Maksimiru! Zamjena gostiju očajnički opalila i poništila Petkovićevu partiju sezone

04. 08. 2021 - 22:00
0
Shares

Hrvatski prvak Dinamo cijeli start sezone čekao je Brunu Petkovića i konačno ga je dočekao protiv Legije u uvodnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka, ali Modri su uspjeli samo do remija 1:1.

Hrvatski reprezentativac bio je daleko najbolji igrač na terenu, cijelo prvo poluvrijeme vozio je Poljake na ringišpilu pa u 60. minuti sjajno glavom zabio svoj prvi gol ove sezone, međutim zamjena Ernest Muci u 82. poništio je njegovu sjajnu partiju i priuštio Legiji odličan rezultat pred uzvrat sljedeći utorak u Varšavi.

U prvom poluvremenu mreže su mirovale, ali je prilika bilo i sa jedne i sa druge strane ipak pogodaka nije bilo. U nastavku utakmice domaćin na Maksimiru prvi stiže do vodstva, a strijelac pogotka bio je Bruno Petković nakon asistencije Luke Ivanušeca.

Izjednačujući pogodak i vraćanje stvari na početak za revanš susret donio je rezervista Ernest Muci koji je postigao prelijep pogodak sa oko dvadeset metara udaljenosti od gola Dominika Livakovića.

U drugom susretu Ferencvaros je stigao do pobjede protiv Slavije Prag, a konačan rezultat glasio je 2:0. Strijelci za mađarskog prvaka su bili Kacharaba koji je postigao autogol i Kharatin koji je bio siguran sa bijele tačke.

U nešto ranijem terminu Benfica je bila bolja od Spartaka iz Moskve u gostima sa 2:0. Portugalski tim je do pobjede došao na krilima Rafa Silve i Gilberta. 

Učitaj još novosti