04. 08. 2021 - 09:10
SVAKI SAT ZARADI 20.000 KM, A IZGLEDA ZAPUŠTENO I TUŽNO:...
907
Shares
SVAKI SAT ZARADI 20.000 KM, A IZGLEDA ZAPUŠTENO I TUŽNO: Neymar

SVAKI SAT ZARADI 20.000 KM, A IZGLEDA ZAPUŠTENO I TUŽNO: Neymar "pustio stomačinu", žene su se razočarale

04. 08. 2021 - 09:10
0
Shares

Tri sedmice je prošlo od Copa Americe, Brazil je poražen od Argentine, Neymar je i dalje na odmoru i izgleda da se dobro provodi. Naime, Brazilac ima još nekoliko dana odmora, a slike koje su stigle šokirale su ljude u Parizu.

Neymar nikada ne vodi računa o fizičkoj spremi kada je u Brazilu, ali sada je pretjerao.

screenshot-26

Jasno se vidi da je nabacio kilograme i stomak što će svakako razbjesniti Parižane. On je potpisao novi ugovor, danas je četiri godine od kada je stigao kao svjetski rekorder iz Barcelone među “Svece”.

Nije problem to što nije vodio računa, već jer će stići totalno zapušten i početi sa treninzima praktično nakon starta prvenstva za vikend.

Bit će mu potrebno vrijeme da uđe u formu, i mada francuski vicešampion nema težak raspored na startu, dok Neymar bude spreman slijedi pauza i novi put u Brazil, pa sve to brine čelnike na “Parku Prinčeva”.

screenshot-25

Izgubili su Superkup od Lillea, Pochettino nije imao pola tima na raspolaganju, upravo je zakašnjeli start nakon prošlogodišnjeg finala Lige prvaka, nedostatak priprema i slične stvari bio jedan od glavnih uzroka neuspjeha u prvenstvu.

Inače, Neymar je nedavno potpisao novi ugovor s PSG-om, a zahvaljujući sponzorskim ugovorima i klupskoj plati samo u 2020. godini je zaradio 90 miliona eura.

To znači da Brazilac dnevno zaradi oko 240.000 eura, po satu 10.000 eura, a po minuti nešto više od 160 eura. Nevjerovatno!

Učitaj još novosti