02. 08. 2021 - 11:24
Neće dugo čekati na novi angažman: Shevchenko trenersku...
907
Shares
Neće dugo čekati na novi angažman: Shevchenko trenersku karijeru nastavlja u Italiji?!

Neće dugo čekati na novi angažman: Shevchenko trenersku karijeru nastavlja u Italiji?!

02. 08. 2021 - 11:24
0
Shares

Dojučerašnji izbornik ukrajinske nogometne reprezentacije Andriy Shevchenko (44) mogao bi trenersku karijeru nastaviti u talijanskoj Serie A.

Kako su u ponedjeljak objavili apeninski mediji, Shevchenko, koji je izborničku klupu Ukrajine neočekivano napustio nakon senzacionalnog plasmana u četvrtfinale Eura, uskoro bi mogao trenersku karijeru nastaviti u Serie A.

screenshot-20

Shevchenko se u igračkoj karijeri proslavio u dresu Milana, a sada je navodno na meti nekoliko talijanskih prvoligaša koji bi ga vrlo rado vidjeli na kormilu svojih timova.

Osim za Milan, popularni Sheva je u igračkoj karijeri nosio dres Dinamo Kijeva i Chelseaja, a 2016. godine preuzeo je ukrajinsku reprezentaciju, što mu je bio prvi samostalni trenerski posao.

Shevchenko je prvi puta u povijesti na nedavno završenom Euru odveo Ukrajinu do nekog četvrtfinale. Ukrajinu je eliminirala Engleska pobjedom od 4:0, ali dojam koji je ostavljen na Euru bio je jako pozitivan.

Nastavak Shevchenkove trenerske karijere u klupskom nogometu samo je pitanje vremena, a po svemu sudeći to će biti jedan od klubova iz Serie A.

Učitaj još novosti