03. 08. 2021 - 07:40
Tek je počelo sa Sančom i Varanom! Junajted stvara strašan...
907
Shares
Tek je počelo sa Sančom i Varanom! Junajted stvara strašan tim, ovo je plan!

BIĆE OVO NAJSNAŽNIJI JUNAJTED NAKON FERGIJEVOG

Tek je počelo sa Sančom i Varanom! Junajted stvara strašan tim, ovo je plan!

03. 08. 2021 - 07:40
0
Shares

Ovo nije kraj za Mančester Junajted, niti su transferi Sanča i Varana ispraznili kasu Glejzera. Očigledno, klub je spreman još da uloži kako bi se borio za titulu. Soslkjer smatra da su mu potrebna još dva ili tri igrača kako bi praktično ima popunjeno svako mjesto u rosteru sa dva kvalitetna igrača.

U klub neće stići Deklan Rajs, procjena je da su 100 miliona koje traži Vest Hem previše, da je Saul čiji su agenti stigli u Englesku bolje rješenje. Španac još nije odlučio, navodno ima i ponudu Liverpula, gde bi bio zamjena za Vajnalduma, ali kada je novac u pitanju "Đavoli" mogu da ponude više od najvećeg rivala, to nije tajna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saul Ñiguez (@saulniguez)

Saul bi ojačao sredinu, klub oslobodio pritiska oko Pogbe koji će možda ostati, ali ne želi da potpiše novi ugovor. Postoji nada da će ga silna pojačanja natjerati da ponovo razmisli, odustane od odlaska u Pariz i prihvati ponudu od 25 miliona po sezoni. 

Ako Pogba ode, alternative bi bili Kamavinga iz Rena kao i Gorecka iz Bajerna. Oba ova igrača su u sličnoj situaciji kao Francuz, ugovor im ističe naredne sezone. Gorecku želi Real Madrid, ali sljedećeg ljeta, Junajted bi nemačkog reprezentativca kupio sada, praktično bi novac od Pogbe bio preusmjeren u pravcu Minhena. Kamavinga je možda lakša meta, ali bi on radije u Real Madrid.

I na kraju, Solskjer nije odustao od Kijerana Tripijea, ali ga cijena od 40 miliona odvraća. Nadaju se da će Atletiko biti realniji jer i Englezu koji je osvjedočeni navijač Junajteda veoma stalo da zaigra za "Đavole". On bi se borio za mjesto sa Van Bisakom, a Norvežanin vjeruje da bi to imalo isti efekat kao na Šoa koji je eksplodirao kada mu je Aleks Telješ disao za vratom. 

Klub u isto vreme pokušava da proda Lingarda, Marsijala, Dalota, Fila Džonsa, Pereiru i Tuanzebea, dok se vjeruje da bi Danijel Džejms i Aleks Telješ mogli da ostanu, osim u slučaju neke jake ponude. 

Učitaj još novosti