02. 08. 2021 - 15:55
Samo petorica nedodirljivih i jedna velika meta, šta će...
907
Shares
Samo petorica nedodirljivih i jedna velika meta, šta će uspjeti Real do kraja ljeta?

MNOGO NEPOZNANICA U MADRIDU

Samo petorica nedodirljivih i jedna velika meta, šta će uspjeti Real do kraja ljeta?

02. 08. 2021 - 15:55
0
Shares

Fudbalski klub Real Madrid je ostao bez Serhija Ramosa i Rafaela Varana, ali to bi mogao da bude tek početak odlazećih transfera. 

Pouzdani izvori iz prestonice Španije otkrivaju da su u timu samo petorica igrača nedodirljiva, a to su - Kurtoa, Alaba, Valverde, Benzema i pomalo neočekivano - Vinisijus Žunior. 

Za ostale igrače, ako stigne adekvatna ponuda, Florentino Perez će dobro razmisliti o njihovoj prodaji.

Prvi u redu su takođe pomalo neočekivano - Martin Odegard i Ferlan Mendi. Norvežanin se vratio sa nove pozajmice, iz Arsenala, i ne želi više da se "seljaka" već da dobije šansu u Realu ili da bude prodat. Pominje se da bi upravo Arsenal mogao da ga otkupi, a ta ideja "grijje" Norvežanina zbog formacije 4-2-3-1, koja mu više odgovara nego Anćelotijeva 4-3-3.

Ferlan Mendi je pre samo dva ljeta plaćen 50 miliona eura, ali nikada nije bio ni blizu Marselove forme iz najboljih dana, a zbog toga je doveden. Dolaskom Davida Alabe njegova pozicija je ugrožena, pa se Perez nada adekvatnoj ponudi, kojih za sada nema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Odavno se zna da je Luka Jović na prodaju, baš kao i Marijano Dijaz, Alvaro Odriozola i Geret Bejl, ali će sve te operacije biti teške zbog većih plata. Luka zarađuje čak pet miliona eura i zato ga je teško dovesti na pozajmicu, o Bejlu je više suvišno govoriti, izgleda da će istjerati svoje i ostati do kraja ugovora, odnosno narednog ljeta. 

I za kraj ostaju mete, odnosno i dalje samo jedna, a to je - Kilijan Mbape. Real će ovog ljeta pokušati da dovede samo njega i to ako proda četiri, pet igrača i nadase da će PSŽ ipak pristati da ga proda, naročito ako odbije i posljednju ponudu da produži ugovor.

Učitaj još novosti