24. 07. 2021 - 21:58
Pjanke pokazao kritičarima koliko griješe, još uvijek zna kako...
907
Shares
Pjanke pokazao kritičarima koliko griješe, još uvijek zna kako se naći u centru pažnje!

Igrao pola sata

Pjanke pokazao kritičarima koliko griješe, još uvijek zna kako se naći u centru pažnje!

24. 07. 2021 - 21:58
0
Shares

Barcelona je večeras sa 3:1 pobijedila Gironu u drugoj pripremnoj utakmici pred novu sezonu.

Katalonski klub je prije nekoliko dana pobijedio Gimnastic sa 4:0, a večeras su izabranici Ronalda Koemana bili bolji i od Girone.

Barcelona je povela u 21. minuti golom Piquea iz penala, dok je tri minute kasnije prednost udvostručio Menaj.

Girona je krajem prvog dijela smanjila na 2:1 kada je Saiz bio precizan s bijele tačke, a konačnih 3:1 u samom finišu utakmice postavio je Memphis Depay također iz penala.

Koeman je i u ovoj utakmici šansu dao svim igračima, a Miralem Pjanić je ovaj put meč počeo s klupe.

Pjanić je šansu za igru dobio u 60. minuti, a samo nekoliko minuta kasnije našao se u centru pažnje kada je sjajno izveo slobodan udarac, no na kraju je lopta pogodila prečku.

Također, na društvenim mrežama pojavio se i zanimljiv video koji dijele navijači Barcelone. Jedna akcija ih je posebno oduševila jer podsjeća na slavnu tika-taku, te je očito da su navijači Barce itekako optimistični pred novu sezonu.

No, zanimljivo je da je u centru ove akcije upravo Pjanić za kojeg su mnogi poručili da se jednostavno ne uklapa u igru Barcelone, te da ga klub treba prodati ovog ljeta.

Međutim, Pjanić je pokazao samo u ovoj akciji da mu igra Barcelone itekako odgovara, te da jedino konačno treba dobiti pravu priliku od Koemana da pokaže koliko može.

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti