24. 07. 2021 - 10:42
TEK ĆE SE SAD ZAMJERITI SVIM HRVATIMA Rebić se vratio na...
907
Shares
TEK ĆE SE SAD ZAMJERITI SVIM HRVATIMA Rebić se vratio na Instagram i izbrisao njih iz opisa!

INSTAGRAM

TEK ĆE SE SAD ZAMJERITI SVIM HRVATIMA Rebić se vratio na Instagram i izbrisao njih iz opisa!

24. 07. 2021 - 10:42
0
Shares

Ante Rebić (27) ponovo je aktivirao svoj Instagram profil nakon što ga je ugasio uslijed salve kritika na račun izbornika Zlatka Dalića, ali i HRT-ovih stručnih analitičara.

Javnosti nije mogao da ne zapne za oko detalj da je Rebić u svom opisu izbacio hrvatsku nogometnu reprezentaciju pa tako sada samo stoji da je nogometaš Milana.

ante-rebic1

Foto: Instagram

ante-rebic2

Foto: Instagram

Prije dvije sedmice, navodno, je održan sastanak hrvatskih 'stožernih' reprezentativaca i selektora na kojem je Ante Rebić bio jedna od tema razgovora.

- Dalić nije potvrdio niti demantirao sastanak s igračima na kojem su navodno bili prisutni kapetan Luka Modrić, Ivan Perišić, Domagoj Vida, Mateo Kovačić i Šime Vrsaljko. Rebićevu ispriku još nismo dočekali i Dalić ga neće zvati na sljedeće reprezentativne akcije. Kao i još nekoliko igrača koji su, kako je kazao izbornik, potrošili kredite - javio je tad RTL-ov reporter Marko Vargek.

Podsjetimo, Rebić je u medijima označen kao jedan od glavnih krivaca za ispadanje s Eura budući da je nekoliko minuta do kraja poluvremena uz teren mijenjao kopačke, a Hrvatska je u tim trenucima primila gol za 1-1. Nakon svega, na svom je Instagram profilu iznio svoje mišljenje ko je 'krivac', piše 24sata.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ante Rebić (@anterebic)

- Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac' činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje - emoji)… Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih - Hrvatska - objavio je na Instagram priči Ante Rebić, a ubrzo ju izbrisao i privremeno ugasio profil.

Učitaj još novosti