22. 07. 2021 - 15:55
ZAKUHALO SE NA FUDBALSKOJ PIJACI Pogba sve dogovorio s ovim...
907
Shares
ZAKUHALO SE NA FUDBALSKOJ PIJACI Pogba sve dogovorio s ovim velikanom, Jović se spasava u posljednji čas, Chelsea želi vratiti sjajni dvojac, Barca krenula po zvijezdu Cityja

VELIKI TRANSFERI U NAJAVI

ZAKUHALO SE NA FUDBALSKOJ PIJACI Pogba sve dogovorio s ovim velikanom, Jović se spasava u posljednji čas, Chelsea želi vratiti sjajni dvojac, Barca krenula po zvijezdu Cityja

Sport.ba
22. 07. 2021 - 15:55
0
Shares

GORETZKA U VELIKOJ DILEMI
Njemački reprezentativac Leon Goretzka bi iduće ljeto mogao otići u Real ili Manchester United, a Bayern bi mogao izgubiti svog dragulja, i to besplatno. Više OVDJE.

ARSENAL DOVODI HENDERSONA?
Sky Sport piše da Arsenal želi dovesti Liverpoolovog kapitena Jordana Hendersona. Henderson ima još dvije godine ugovora s Liverpoolom, a klub razmatra njegovu prodaju u 31. godini. Arsenal je u potrazi za iskusnim veznjakom.

POGBA SVE DOGOVORIO S NOVIM KLUBOM, JE LI TRANSFER IZVJESTAN?
Daily Mirror piše da PSG čini sve što može da dovede Paula Pogbu ovoga ljeta. Veznjak Manchester Uniteda ima želju otići u Pariz, a PSG nudi 57 milona eura. Pogba i PSG su dogovorili uvjete, no sada PSG treba nagovoriti United, pišu Englezi.

MOURINHO ŽELI SJAJNOG SRBINA
Jose Mourinho u Romi želi vidjeti srpskog ofenzivca Filipa Kostića. Corriere dello Sport piše da je krilni igrač Eintracht Frankfurta na meti Portugalca. Kostić vrijedi 35 miliona eura i jedan je od najboljih igrača Bundeslige i reprezentacije Srbije.

KOVAČ U LOVU NA JOVIĆA?
Srpski napadač Luka Jović u prve dvije sezone u Real Madridu nije ispunio ni pet posto očekivanja od dolaska iz Eintrachta za 60 miliona eura. Uoči treće sezone dobio je priliku da se bori za mjesto u momčadi novog trenera Carla Ancelottija, ali već u prvom tjednu priprema ozlijedio je mišić i zakomplicirao si status jer sad ne može Talijanu pokazati što zna, piše As.

Real se želi osloboditi Jovića, a Marca piše da je za njega zainteresiran Niko Kovač, koji bi ga doveo u Monaco. Jović i Kovač su uspješno surađivali u Eintracht Frankfurtu, a Kovač je pokrenuo njegovu karijeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

BARCELONA ŽELI SJAJNOG OFANZIVCA
Raheem Sterling se nalazi na meti Barcelone nakon što je stigla informacija da je Manchester City spreman prodati ga.

Ovu vijest objavili su u emisiji Tot Costa, na katalanskom radiju. Oni napominju da je ovaj transfer kompliciran, ali Barcelona razmišlja o njemu jer je sve izvjesniji odlazak Antoinea Griezmanna iz kluba.

CHELSEA RAZMIŠLJA O POVRATKU HAZARDA I LUKAKUA
Chelsea razmišlja o ideji da vrati Edena Hazarda iz Real Madrida, objavio je Daily Mail, dok Daily Express piše da londonski klub pregovara i o povratku Romelua Lukakua, koji igra za Inter.

Ugledni Sky Sports je o interesu Chelseaja za Lukakuom pisao još 1. juna.

Učitaj još novosti