21. 07. 2021 - 17:58
Italijanski mediji TVRDE da je Pjanić LAJKOM rekao gdje...
907
Shares
Italijanski mediji TVRDE da je Pjanić LAJKOM rekao gdje nastavlja karijeru!

Bh. veznjak u centru pažnje

Italijanski mediji TVRDE da je Pjanić LAJKOM rekao gdje nastavlja karijeru!

21. 07. 2021 - 17:58
0
Shares

Bh. reprezentativac je prije godinu dana potpisao za katalonski klub u koji je stigao kao veliko pojačanje iz Juventusa, ali iza sebe ima sezonu za zaborav.

Pjanić nije u prvom planu Ronalda Koemana zbog čega je imao dosta malu minutažu u prethodnoj sezoni, te se već sedmicama piše o tome da će nakon samo godinu dana napustiti Camp Nou.

Barcelona je čak nedavno ponudila Pjaniću sporazumni raskid saradnje i opciju da bez obeštećenja ode u neki drugi klub, ali je to bh. veznjak odbio jer je bio ljut zbog načina na koji žele da ga se riješe.

Pjanić je počeo pripreme s Barcelonom i čak bi večeras trebao igrati od prve minute protiv Gimnastica u prijateljskoj utakmici, ali svejedno njegov status u timu se nije promijenio.

Bh. fudbaler se povezuje s nekoliko klubova, a u prvom redu to su Juventus, Inter, PSG, Chelsea i Tottenham.

Međutim, mnogi su sigurni da je Pjanić najbliže povratku u Staru damu jer je i Juventus zainteresova da vrati bh. reprezentativca u svoje redove.

Mediji na Apeninima objavili su danas da se "lajk" Pjanića na Instagramu našao u centru pažnje i navode da bi mogao otkriti sudbinu bh. reprezentativca. Naime, on je lajkao na Instagramu jednu od objava vezanih za njegov transfer.

U pitanju je naslovna stranica novina La Gazzetta dello Sport na kojoj piše da Pjanić stiže u Juventus, te da je Barcelona spremna da ga pusti na posudbu, a on je ostavio lajk na toj objavi.

"Juve, Pjanic ahead with the discount".  And the footballer's like arrives on Instagram

Naravno, nije dugo trebalo da mediji u Italiji vide potez Pjanića i smatraju da je ovo dodatna potvrda da se bh. veznjak vraća u klub iz Torina.

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti