10. 07. 2021 - 11:27
Postoji igrač kojeg Diletta ne želi vidjeti u finalu: "Nadam...
907
Shares
Postoji igrač kojeg Diletta ne želi vidjeti u finalu:

Analizirala duel Italije i Engleske

Postoji igrač kojeg Diletta ne želi vidjeti u finalu: "Nadam se da će ga ostaviti na klupi"

10. 07. 2021 - 11:27
0
Shares

U nedjelju u 21 sat počet će veliko finale Evropskog prvenstva između starih rivala Engleza i Italijana. Obje reprezentacije su pokazale puno na turniru, ali na kraju samo jedna može da podigne pehar.

Diletta Leotta je za The Sun najavila finale i naravno poželjela sreću svojim Italijanima, mada je svjesna da Englezi imaju "zastrašujući napad".

"Italiji neće biti lako s Engleskom na Wembleyu, kod kuće i među njihovim navijačima. Engleska ima granitnu odbranu, a u napadu se Gareth Southgate može uzdati na snagu i brzinu Harryja Kanea i Raheema Sterlinga, dvojice šampiona koje bih voljela vidjeti jednog dana u Italiji, pa čak i intervjuirati ih", napisala je Diletta za The Sun.

Zapanjena sam da talenima poput Marcusa Rashforda. Mislim da je jedan od najboljih napadača u Evropi, zajedno s Kylianom Mbappeom i Erlingom Halandom. Ima tehniku, brzinu, snagu i kreativnost. Dakle, nadam se da će ga Southgate ostaviti na klupi i u nedjelju navečer", napisala je Italijanka.

Nije tajna kome Diletta želi više sreće u nedjeljnom finalu.

"Kako kažu, neka bolji pobijedi, ali ja svim srcem vjerujem da će to biti moja Italija".

Najpopularnija voditeljica u Italiji trenutno uživa u ljubavi sa turskim glumcem Canom Yamanom, s kojim se zabavlja već mjesecima. Prethodno je bila u vezi sa italijanskim bokserom Danielom Scardinom.

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti